A Manikűrvadász 36. fordulójában járunk, sikerült újra visszatérnem az alkotáshoz, aminek nagyon örültem! Háziasszonyunk ezúttal Dóra volt, köszönjük a szervezést és a lebonyolítást neki!

Páromnak ismét Thimmykét kaptam, gondolom nem kell már részleteznem, mennyire örültem ennek. Rögtön tudtam hogy mit fogok újraalkotni, nem is volt kérdés hogy már egy kicsit ünnepi manikűrt választok, ezért Timi Lopott magyal manikűrjét próbáltam rekreálni. Ez ismét egy vadászat a vadászatban, mert Timit meg Lolli ihlette meg, szóval többszörösen lopott ez a magyal már, de hát nem baj. Nézzétek milyen gyönyörű:

Hát, magammal nem voltam ilyen elégedett. Sajnos, bár egy teljesen új zöld Lora lakkot vásároltam direkt ehhez a manihoz, még így is halvány lett a nyomdázáshoz. Végül azért befejeztem a manikűrt, és pár nappal később újraalkottam egy inverz változatot is, ahol igazi karácsonyi mély-zöld lett az alap, és erre fehérrel nyomdáztam. Ez a második verzió már határozottan elégedettséggel töltött el és nagyon tetszett! Jól tettem hogy újra nekiálltam. Most mindkettőt megmutatom nektek, fogadjátok szeretettel az én magyaljaim! 🙂

Felhasznált lakkok:
Lora – 238037 CC-100
Essence – Winter? Wonderful! 01 The frosted
Moyra – Nr. 25
Rimmel – 703 White hot love
Avon – Gel finish P809
Jollie France – 62/377
Moyra – Ornaments 03 nyomdalemez