Sikerült újra visszatérnem a Mani-acs csapathoz, hiányzott már a lakkozás. Házfelújítás miatt most szét volt bombázva az egész felső szint nálunk, így a körmös cuccaim is szanaszét hevertek itt-ott. Mivel az egyik szobánk elkészült, most már legalább van egy asztalom ahol alkothatok, és ebből a fordulóból nem akartam kimaradni, mivel témánk a közösségi média!

Biztos tudjátok páran hogy én annak idején Kommunikáció és médiatudomány szakon diplomáztam, ezért nagyon közel áll a szívemhez ez a mostani kör. Nem akarok ódákat zengeni, de én nagyon szerettem a médiatudományokat, érdekes volt erről tanulni, és iszonyú sokáig vágyam volt hogy újságíróként dolgozzak valahol. A gimi és egyetem alatt egyébként több laphoz is írtam kisebb-nagyobb cikkeket, ez egy hatalmas élmény volt akkortájt nekem. A fordulóra is először a nyomtatott sajtót szerettem volna inspirációnak használni, de nem igazán találtam megfelelő kellékeket az elkészítéshez, ezért végül változott a koncepcióm. A manikűröm alapja ezúttal a Twitter lett, mint a közösségi média egyik jól ismert szelete.

A twitter logójának hagyományos kék-fehér színeit használtam és a BP- Párizsos lemezéről nyomdáztam apró repülő madárkákat. A többi körmömre szöveges feliratok (tweet-ek) kerültek, meg némi díszítőgyöngy az Avon-tól. Nem egy szuper-bonyolult mani, de kellőképp visszakapcsolt az alkotásba. Remélem, tetszik nektek!

Felhasznált lakkok:
Avon – Nailwear Pro+ Topaz
Rimmel – 60 Seconds 703 White Hot Love
Avon díszítőgyöngyök
Moyra – Celebration 09 nyomdalemez
BP-36 nyomdalemez

Nézzétek meg a csajok manikűrjeit!