33. fordulójához ért a Manikűrvadász, háziasszonyunk ezúttal Zsebboszi volt, akinek köszönjük szépen a szervezést és a lebonyolítást! Hálás és megtisztelő feladat ez 🙂

Páromnak ezúttal Akane-t dobta a gép. Rettentően örültem neki, mert sokszor látogatom a blogját és minden manikűrje nagyon tetszik, egyből tudtam hogy bőven lesz miből szemezgetni. Igyekeztem nyári hangulatú manikűrt választani, mivel eléggé évszak-lakkozó vagyok. Akane 5-6 munkáját is lementettem egyből, de végig éreztem hogy egy közülük különösen tetszik, és végül ő lett a befutó. Egy Manicute fordulóra készült, tengerparti lakkozást alkottam újra:

Van rajta minden ami kell: tengerkék szín, homok, pálmafák. Már régóta ki akartam próbálni ezt a szín-kombót, így rögtön neki is estem az alkotásnak. Azt hiszem végtelenül unalmas vadász lehetek, mert szinte mindig gradient alapot készítek, lehet hogy már tele van vele a hócipőtök, de hát nem tehetek róla, annyira tetszenek! A gradientre ezúttal nem nyomdáztam, hanem matricáztam a kis pálmafákat, feliratokat. Jó pepecselős meló volt ezeket a pici, vizes mintákat felhelyezni, anélkül hogy gyűrődnének, de végül sikerre jutottam. Nekem tetszett a végeredmény, így júniusban kellőképp aktuális is, meg amúgy is imádom az ilyen jellegű manikat.

Szerintetek milyen lett? Jártatok már tengerparton?

Felhasznált lakkok:
Avon – Periwinkles
Avon – BB 7in1 Restoring beige
Moyra – Gel Look No.914 Philadelphia
Lora – Gel Effect Nail Polish CC-060
BPS MYR-100 körömmatrica

Nézzétek meg a lányok mit vadásztak!