A Mani-acs fordulókkal már robogunk is tovább, mostani remek témánk nem más mint a Kontraszt! Eléggé benéztem az időpontot, és el voltam csúszva kicsit az időmmel, ezért gyors alkotásra szántam el magam. Abban biztos voltam hogy fekete-fehér manit csinálok, hiszen mi lehetne ennél kontrasztosabb?!

A lemezeim között régóta várt kipróbálásra egy nagy Bornpretty lemez, ami tele van virágos, leveles, indás mintákkal, és közülük sok igazán különleges, “felemás” minta. Rögtön eszembe jutott, hogy ezt kéne felhasználni erre a fordulóra, és szerintem nagyon is jól tettem, mert tökéletesen illik a témára. A virágok miatt tavaszias, a színek miatt kontrasztos, jó kis manit lett, szívesen viselem.


A fotózással kicsit meggyűlt a bajom, mert éppen egy esős-borongós-taknyos időt fogtam ki, így a véletlen (és az időjárás) úgy hozta hogy fekete és fehér háttérrel is sikerült fotóznom, ugyanazon a helyen, csak a beállításokon változtattam. Ti szeretitek a fekete-fehér manikűröket? Szívesen készítetek ilyet?

Felhasznált lakkok:
Lora – Gel Effect Nail Polish CC-060
Rimmel – 60 Seconds 703 White Hot Love
BPL-024 nyomdalemez

Nézzétek meg a többiek manikűrjét is!