A Manikűrvadász 32. fordulójához értünk máris, ezúttal Betti volt a házigazdánk, nagyon köszönjük neki a sok munkát és szervezést! Örültem hogy újabb tavaszi fordulóhoz értünk, ebben a körben nem alkottunk olyan sokan, de azért egy lelkes kis csoport kitart, és ismét volt kitől vadászni!

Páromnak ezúttal pp. -t kaptam a Dolls & Nails blog íróját. Rettentően örültem neki mert már sok-sok-sok maniját kiszemeltem, hogy egyszer szeretném “levadászni” vagy csak úgy elkészíteni magamnak. Nagyon hasonlít az ízlésvilágunk és szerintem szuper manikűröket alkot pp. A fotói is rendkívül tetszenek mindig. Nem kellett sokáig kutakodnom, hogy találjak egy megfelelő vadásznivalót, már régen kinéztem magamnak egy Manicute fordulóra készült álomfogós alkotását, íme:

Szerintem állati klassz! Az eredeti ötlet Mannától származik, pp. ezt alkotta újra. Szóval ez megint vadászat a vadászatban, ettől még izgalmasabb! 🙂 Igyekeztem én is pasztelles, halvány színeket használni, kéket, többféle rózsaszínt, és egy kis lilát. Az Essence adventi játékában nyert lakkjaim pont alkalmasak voltak erre a körre. Sharan wrap technikával készítettem el az alapot, majd ez kapott még egy kis csillogós halvány réteget, ezután jött a nyomdázás. Több Born pretty lemezemet is elő kellett vennem, mert álomfogót csak egy lemezen találtam, tribal mintát és tollakat viszont szép számmal leltem, alit győztem válogatni. Sajnos, a házimunkák folyományaként jó rövidre kellett vágjam a körmeimet, de azért fért rá álomfogó, és szépen kijöttek a minták. Remélem hamar vissza tudom növeszteni a körmeim egy normálisabb hosszra. Köszönöm pp.-nek és Mannának az inspirációt, nagyon jó volt a csajoktól vadászni!


Felhasznált lakkok:
Avon – Luxe lavender
Essence – The Gel 05 Sweet as candy
Essence – The Gel 13 Forgive me
Essence – The Gel 04 Our sweetest day
Miss Sporty – Clubbing Colours 456
Lora – Gel Effect CC-060
BP-75 nyomdalemez
BP-L010 nyomdalemez
BP-L048 nyomdalemez