A Manikűrvadász 28. fordulójában ismét Bella volt a házigazdánk, és én olyan szerencsés voltam hogy páromnak is őt kaptam! Nagyon örültem neki, egyedül az okozott nehézséget hogy a rengeteg szép munkája közül melyiket alkossam újra.

00_manivad28

Sokáig keresgéltem a blogján, jól átnéztem a manijait, majd az Instagramjára tértem át és ott is végig-görgettem a képeket. Sokáig tanácstalan voltam, aztán végül egy neon chevron mani mellett döntöttem, ami már első látásra megtetszett és felvettem az esélyesek közé.

IMG_20160521_001439

Egyszerű, de annál mutatósabb szerintem, abszolút nem zavart engem a nyárias mivolta, és hogy most már mélyebb, őszi színeket illene használni. Jó kis vidám, feltűnő manikűr lett. Egyedül az Avon Molten Metaljával vagyok elégedetlen: csodás a színe, nagyon szépen csillog, de egy nap után elkezd lepattogni, bármit is teszek vele. Fedőlakk ide vagy oda, sajnos nem bírja a strapát, ezért később át kellett festenem. Szóval ez lett az én mostani vadászatom tárgya, remélem nektek -és Bellának- is tetszik!

manikurvadasz28

IMG_0795

IMG_0789

IMG_0779

Felhasznált lakkok:
Essence – Fantasia 02 Queen Of My Cloud Castle
Avon – Magic Effects Molten Metal Copper
Rimmel – 60 Seconds 703 White Hot Love
Cairuo – Blueberry 07
BP-L006 nyomdalemez

IMG_0801

Nézzétek meg a lányok alkotásait is: