Az LFP! mostani fordulójában Thimmyke volt a témaadónk, aki a Csillámpóni témával rukkolt elő. Nem kellett pónis manikűrre gondolni feltétlenül, hanem csak valami színes, cuki “csillámpóni életérzésre”. Hát én tipikusan az a kislány voltam, aki sosem babázott, póniból viszont egész halomnyi gyűjteményem volt. Egyszerűen imádtam őket, a póni iskolától a póni házig mindenem volt, szárnyas, unikornisos pónik, szivárványos és csillám. És még sorolhatnám. Szóval teljesen beléjük voltam habarodva és még a mai napig is őrzöm őket.

A manikűröm inspirációjához most egy konkrét kis csillámpónit választottam az új generációs Én kicsi pónimból. Ő Fluttershy, akiről a következőket lehet olvasni: “Fluttershy igen félénk, bátortalan, de kedves és barátságos pegazus. Kiskorában egy repülő táborban lezuhant Cloudsdale-ből PonyVille-be, ahol megtetszett neki a környezet, a növények és az állatok. Elhatározta, hogy itt fog élni, amit dalban is kihirdetett. Szoros kapcsolata van az állatokkal, mivel rainbow dash eliesztette szónikus szivárványával őket, de flutthershy visszahívta! A Kietlen Erdő szélén lakik egy kunyhóban, ami rajta kívül számtalan állatnak ad helyet, közöttük Angel nyuszinak is, a házi kedvencének, aki igen rakoncátlan egyed. A Szépségjegye három pillangót ábrázol, mivel valamilyen szinten tud kommunikálni az állatokkal és bármit el tud érni a bűbáj nézésével, ami a többi póninál is beválik. Állatokkal foglalkozik, pihenésképpen “a szokott időben, a szokott helyen” traccspartit tartanak Rarity-vel (akinél lehet, hogy jobban tud varrni). Mikor először találkozik Twilight-tal, aki elriasztja madarait, alig meri elmondani a nevét a félelemtől, csak nyöszörgött, de rögtön megbátorodik, mikor meglátja Spike-ot, akit faggatni kezd a sárkányokról. Ő képviseli a kedvességet, a harmónia elemeiből, akár a legrémisztőbb fenevadat is megszelídíti.”

Fluttershy

A manikűrhöz sárga és rózsaszín lakkokat választottam, amik passzolnak Fluttershy-hoz, majd egy kis arany csillámmal is megbolondítottam a színeket. Két körmömre stamping decals módszerrel kerültek indás minták, amikkel a pónisörényt próbáltam imitálni. Hát a fejemben sokkal jobban  nézett ki ez a manikűr, amikor kitaláltam. A végeredménnyel nem annyira voltam elégedett, de azért kiteszem, ha már bíbelődtem vele.

IMG_9766

csillamponi1

IMG_9811

Felhasznált lakkok:
Avon – Nailwear Pro Sunshine
Avon – Gel Shine Dazzle Pink
Cosmiss – Nail Polish 021
BP – L005 nyomdalemez

Ti szeretitek a pónikat?
Nézzétek meg a többiek manikűrjét is!

Szeptember 22. Csillámpóni