A Manikűrvadász 27. fordulójában Bella volt a háziasszonyunk, az én párom pedig ezúttal Ciiska lett, az Unaloműzés középfokon blog írója. Nagyon örültem ennek a sorsolásnak, mert régóta követem Ciiskát blogon, Instán és Facebookon is,  rengeteg szebbnél-szebb manikűrjére figyeltem már fel.

00_manivad27

Egyedül az okozott most nehézséget, hogy melyiket válasszam a sok szép munkája közül. Végül arra jutottam hogy megpróbálok aktuális maradni és valami nyárias manikűrt készíteni, így augusztusban. Kapóra jött hogy Ciiska több nyári témájú poszttal is megörvendeztetett minket, így ezekből szemezgettem én is. A választásom a Sealife nevű manijára esett, amihez kék-zöld átmenetes alapot kellett készítenem, majd erre nyomdázni feketével a kis tengeri élőlényeket.

1 - sealife

Ehhez a manikűrhöz négy lemezt is felhasználtam, ez egyik a Born Pretty kerek tengerészes lemeze, a többi négy márkájáról sajnos fogalmam sincs, egy szettben rendeltem őket nyomdázóval együtt, potom pénzért és SE jelöléssel látták el őket. Kb. ennyit tudni róluk. Örültem neki hogy ezt a manit vadásztam, mert így végül ezek a “no name” lemezeim is előkerültek, amúgy nem igazán használom őket, nem ragadtak meg túlzottan. A minták közül a csikóhal a kedvencem, és a kis teknős, ami ugyanúgy a hüvelykujjamra került, mint Ciiskánál is. Már 5 napja hordom ezt a manit, és még szinte meg sem kopott. Aranyos és tartós, szerettem viselni. Köszönöm Ciiskának az inspirációt!

IMG_9076

IMG_9054

manidav27_1

IMG_9261

IMG_9075

Felhasznált lakkok:
Avon – Nailwear Pro+ Sea Breeze
Miss Sporty – Clubbing Colours 456
Essence – The Gel 26 Brazil jungle
Cairuo – Blueberry 07
SE18 nyomdalemez
SE19 nyomdalemez
SE21 nyomdalemez
BP-33 nyomdalemez

IMG_9397

Nézzetek be a lányokhoz is!