Hello lányok, végre ismét visszatértem az LFP! -hez! Sajnos 3 körből is kimaradtam az utóbbi időben, mert el is utaztunk, meg egy csomó családi dolog közbejött, és jóformán még a sima lakkozásokra sem volt időm. Na de most újra itt vagyok, ráadásul egyik kedvenc témámmal, amit Barbi választott, ez pedig nem más mint a Tengerész manikűr.

LFP

Nagyon imádom a matróz mintás ruhákat, kiegészítőket, mintákat, ezért nagy öröm volt számomra ez a kör, és igyekeztem hogy mindenképp tudjak rá valamivel készülni. Abban biztos voltam hogy a klasszikus tengerész színeket fogom választani: piros, kék és fehér, az egészet megfejeltem még egy kis arany csillogással is a gyűrűsujjamon. A BP-33 lemezem tökéletes volt erre a fordulóra, mert csupa tengerész mintával zsúfolták tele ezt a kis lemezt: repkedő sirályok, vitorlások, pipázó matróz, kormánykerék, tengericsillag, horgony, iránytű. Hirtelen nem is jut több minden eszembe erről a témáról.

IMG_8407

lfp_tengeresz1

Elégedett vagyok a mostani manimmal, szerintem nagyon jól sikerült, a Moyra Sea Salt Arielje a kedvenc piros lakkom, ha lehet ilyet mondani. Nagyon dögös, nagyon vörös, és imádom benne a kis fehér szemcséket, szerintem igazán különleges és tengeri sós az összhatása. Az Avon Molten Metal Copper-je elég jó alternatíva nekem az arany homoklakkokra, viszont a tartóssága sajnos maga a katasztrófa (kb. 1 napot bírt). Sok matrózos manikűrt készítettem már, de eddig egyértelműen ez lett a kedvencem! Remélem Barbinak is tetszik majd!

IMG_8372

IMG_8407

Felhasznált lakkok:
Miss Sporty – Nail Expert Base & Top Coat
Rimmel – 60 Seconds by Rita Ora 703 white hot love
Avon – Magic Effects Molten Metal Copper
Moyra – Sea Salt No. 886 Ariel
Astor – Fashion Studio 243 Dark Water Blue
BP-33 nyomdalemez

IMG_8202

Nézzétek meg a csajok alkotásait is!