Úgy tűnik lassan eljutunk oda hogy havonta egyszer jelentkezem érdemben bejegyzéssel, de akkor legalább kárpótlásul sok-sok képet hozok. Főleg állatkák, virágok és finomságok lesznek, meg némi Húsvéti dekoráció, remélem tetszeni fog nektek!

Nagyon gyorsan érkezett el idén az ünnep, már március végén feldíszítettük a lakásban a barkákat, amiket tesómék szedtek egy kirándulás során. Minden évben kb. ugyanazok a díszeink vannak, de most majdnem az összes kikerült a lakásba, nagyon szép hangulatosra sikerült a mostani dekorációnk, öröm volt rakosgatni!

Az ünnepek alatt most kivételesen nem dolgoztam, csak előtte, így nagyon sok pihenésre jutott idő Húsvét vasárnap és hétfőn. A lányokkal sokáig a konyhában voltunk szombat este, kétféle mézes-krémes sütit sütöttünk, sós pereceket, főttek a csülkök, a töltött káposzta, és megfestettük a tojásokat is. A végére jól elfáradtunk. Vasárnap anyósomnál ebédeltünk és az egész napot Bátaszéken töltöttük. Jó volt kicsit lelazulni, degeszre ettük magunkat, sokat beszélgettünk, napfürdőztünk az udvaron, olvastam és főzőműsorokat néztünk amíg Kari antennát szerelt. Bonoval nagyokat sétáltunk, jártunk a reptéren is, és hatalmasakat aludtunk délután. Egyszóval tökéletes pihenős ünnep volt számomra! A fiúk becsületesen meglocsoltak, így biztosan nem hervadok majd el.

marcius2016

Az ünnep előttre végre megérkeztek az orvosi eredményeim is. Hosszú útnak értünk a végére, legalábbis remélem. Sajnos, beigazolódott, amitől az orvosom tartott: a koponya MR kimutatta hogy van az agyamban egy aprócska kis daganat, ami miatt a hormontermelésem nem megfelelő. Hála égnek nem rosszindulatú daganatról van szó, gyógyszerrel elvileg kezelhető a dolog, nem kell műteni vagy ilyesmi. Kicsit ijesztő azért a gondolat, valahol örülök is hogy megtaláltuk mi a gond, valahol pedig picit rossz érzés. Egyelőre elkezdtem szedni a gyógyszert és meglátjuk majd a hatást.. Drukkoljatok!

Cirmiről is szerettem volna még nektek írni. A kutya-ajtó felfedezése óta állandóan itt van velünk. Teljesen “el-macskásodtunk” már, én konkrétan vettem neki felhúzhatós egeret, kislabdát és macska-jutalomfalatot (nem is tudtam eddig hogy ilyen létezik)! Szóval elindultunk a lejtőn azt hiszem, de hát annyira cuki és puha! 😀

Bonoval pedig kozmetikában jártunk, hogy tavaszra ő is csinos legyen. Új helyre költözött most a kozmetika, nagyon szép és igényes lett a szalon, nekem nagyon tetszik!

Remélem szépen telt az ünnep minden kedves olvasómnak!
Utólag is Boldog Húsvétot kívánok nektek!