Több Papp Diána könyvet is bezsebeltem az utóbbi időben, nagyon rákaptam a romantikus olvasmányokra. Az első kiszemeltem a Kerek perec volt, ami kifejezetten tetszett, alább olvashatjátok hogy miért! Ezeknek a könyveknek már a borítója is iszonyú cuki és csajos, öröm kézbevenni őket!

kerekperec

Leírás: Molnár Dóri, manóvarró és jógaoktató közel 30 éves, de még mindig felelősség nélküli gyerekéletet él. Ugyan már elköltözött a szüleitől, érzelmileg és anyagilag is erős függésben él tőlük. A késői felnőtté váláshoz a sors a segítségére siet: a vásárban, ahol saját készítésű figuráit árulja, egyszer csak felbukkan a szerelem, egy nála idősebb, jóképű, külföldi férfi személyében. Dóri élete fenekestől felfordul, de a változás sok-sok kérdéssel és megpróbáltatással jár. Hogy a távolsági romantika megmutatja-e a saját útját a fiatal lánynak, vagy az maga a célállomás, az kiderül a Kerek perecből.

Vélemény: Kedves, romantikus könyv, villámgyorsan elolvastam, egyhuzamban, egy délután alatt. Ez volt az első könyvem Papp Diánától de abszolút meggyőzött, biztosan fogok még tőle szemezgetni. Nem túl csöpögős a sztori szerencsére, és igen életszerűek a karakterek. A könyv végén a csattanó kicsit meglepett, de lehetett érezni azért hogy “valami lóg a levegőben”, nem tudom, talán a fülszövegből adódóan?! Nekem külön érdekes volt hogy egy Dóri nevű lány a főszereplő, aki ráadásul kézműves, és egy csomó dologban nem igazán viselkedik felnőttként. Hát, sok ponton magamra ismertem! Néhány elnagyolt recept is található megbújtatva a könyvben, de nem hangsúlyosak, nem úgy jelennek meg mint pl. a Karácsony a Cupcake kávézóban című könyvnél. Nagyon könnyed és bájos kis olvasmány, szívből ajánlom mindenkinek!