Ha lehet ilyet mondani, nagyon örülök hogy vége lett a februárnak. Nem volt a mi hónapunk, sok rossz történt, ezért jó érzés túllendülni rajta. Végre jön a tavasz, és reméljük hogy sok szépet hoz! Nézzük azért hogy mik voltak februárban, amiknek örülni lehetett! Ez most nem “Things I Love”, de majdnem..

instafebr2015

♥ Bonoka meggyógyult, újra vidám és imádnivaló!
♥ Meglett az új autócskánk a hónap végén, csodás, kék, és szuper-kényelmes, nagyon boldogok vagyunk vele!
♥ Kari újból jár hétvégenként a reptérre, elméleti oktatás zajlik pár hete, nagyon sok klassz dolgot tanulnak.
♥ A névnapomra cuki ajándékokat kaptam a kollégáktól: sütiket, baglyos fülbevalócskát. Ismernek, na! Kari pedig új körömnyomda lemezekkel lepett meg, amin csodás minták vannak, alig várom hogy mindet kipróbálhassam!
♥ Végre nyílnak a virágok, a kertünk a ház előtt tele van krókuszokkal: sárgák, lilák, fehérek. Csodaszép mind! Az amarilliszek is hatalmas virágokat hoztak, hogy a lila a jácintról már ne is beszéljünk. Azt hiszem, ahogy idősödök, úgy lelem egyre több örömöm a virágok szépségében is.
♥ Végre megtaláltam a városban az eddigi legfinomabb Ischler-beszerző helyet! Reggelente sokszor röppen egy a kosaramba, munka előtt. Mosolygós fej formájuk van!
♥ Volt egy kis hó is nálunk, februárban. Szép volt, bentről nézni tényleg hangulatos, de azért kösznöm többet nem kérnék, ha nem baj. Igazából nem mondhatom hogy kemény telünk volt, mert csak párszor volt kisebb mennyiségű hó, az is 2-3 nap alatt elolvadt, még lapátolni is csak párszor kellett. Ha mindig ennyi lenne, azzal is kibékülnék. A cégnél már megkaptuk a levelet hogy márc.15-én átállunk a nyári üzemre. Tűkön ülve várom! Ez már jót jelent!
♥ Újra olvasok, igaz nem olyan intenzitással mint szeretnék, de tök jó hogy beiratkoztam a könyvtárba és ismét van kedvem ilyesmivel is foglalkozni.
♥ Csinálgatom a nailart-okat amikor időm engedi, és nagyon élvezem! Még rengeteg fejlődnivalóm van, de folyton rájövök új dolgokra, hogy mit kéne másképp csinálni, szeretek kísérletezni a színekkel, mintákkal. Gyarapodott a strasszos tárcsáim száma is, az Avonból is rendeltem meg a Bornprettystore-ból is, ajándékba is kaptam párat, úgyhogy sokszor alig várom hogy újra lehessen körmöt festeni. A két eddigi kedvenc manim a kék barokk mintás és a színes baglyos volt, amit a fotókon is láthattok.
♥ Alig várom hogy lekerülhessen a rólunk a kabát, a nagy pulcsik, és kicsit süssön a nap, tavaszias idő legyen, elővehessem a napszemüvegeket és a vékony sálakat. Szerencsére egyre többet tartózkodhatunk a szabadban, és egyre később sötétedik. Nagyon rámfér egy kis kimozdulás, napfürdőzés.
♥ A tél egyik szépsége volt hogy a madáretetők folyton tele voltak. A verebeket, galambokat, cinkéket már megszoktuk, de idén meggyvágók is érkeztek. Hihetetlen nagy madarak, szép a mintázatuk, igazán különlegesek! Sikerült is egyet lencsevégre kapnom az ablakon keresztül.
♥ Folytattam a December Daily albumom. Még nincs 100%-ban kész. Eléggé elhúzódik ez a dolog, de annyira sok mindent már nem fogok belepakolni. Még kisebb simítások vannak, egy-két oldal ötlete megvan a fejemben. Nem zavar hogy lassan haladok, mert sok minden történt az utóbbi időben, és már rájöttem hogy amikor nincs kedv, akkor nem kell az alkotást erőltetni. Lehet hogy a tavasz ebben is és az ékszerkészítésben is majd új lendületet ad.
♥ Apa gyönyörű festményeket csinált. Olyan jó nézni, hogy egyre ügyesebb és szebbnél-szebb képeket készít. Milyen jó lenne ebből a tudásából kicsikét örökölni!

Azt hiszem ezek voltak a főbb mozzanatok februárban. Most már tiszta szívből várjuk az igazi tavaszt, a virágokat, napsütést, barkákat, húsvéti tojásokat! Már csak egy szép tavaszi ajtódísz kellene, amire hetek óta vadászok, de egyszerűen sehol sem találtam megfelelőt! Tippeket adni lehet! 😀