Nagyon vártam ezt a fordulót a tél színei kihívásban, mert sok ezüst lakkom van, különböző árnyalatokban, effektesek, topperek, glitteresek, stb. Szerettem volna valami jó kis extra manikűrt alkotni, hát sajnos ez nem igazán jött össze. Ledöntött a lábamról egy csúnya megfázás, amivel még most is küszködök, így nem volt sem időm sem energiám egy komolyabb alkotásra.

DSCF8535

 Az eredeti tervem egy francia manikűr volt amire ezüst hópelyheket akartam nyomdázni. Sokan, sokféleképpen megcsinálták már ez a manit, és én is próbálkoztam már vele, hol kisebb hol nagyobb sikerrel, nem lett volna nagy újdonság, de mégis olyan szép. Aztán mást gondoltam és egy ezüst lakkot kentem fel, amire glittereket és matricákat tettem, a végeredmény viszont valahogy sehogy sem tetszett, így le is mostam kb. egyből. Visszatértem az eredeti francia manikűr ötlethez, végül tehát ez valósult meg, csak kicsit módosítva.

DSCF8559

Alapnak az Avon francia manikűr készletét használtam, a körömvégekre az új Essence Icy Fairy csillámos lakkom került. Nagyon apró, kék és szürke, ezüst csillámocskák vannak benne, a Rossmannban találtam rá múlt héten és kifejezetten erre a kihívásra vettem. Hogy meggyorsítsam a folyamatot és ne kelljen a nyomdával bíbelődnöm előkaptam a cuki kis Oriflame hópelyhes fehér matricámat, amit a barátnőm küldött nekem karácsonyi ajándék gyanánt. Nem vagyok extra elégedett, élőben jobban nézett ki az összhatás mint itt a képeken. Valahogy nem igazán tudtam visszaadni a csillogást. Ez most egy ilyen gyors és “lusta” körömfestés lett, de talán a kihívást teljesítettem!

DSCF8614

8618mod

Felhasznált lakkok:

Avon – French Manicure Kit
Essence – 21 Icy Fairy
Oriflame – hópelyhes körömmatrica

Nézzétek meg a többiek csodaszép alkotásait is!