Régi álmom vált valóra azzal hogy jelentkeztem pár hete egy scrapbook tanfolyamra. Régóta követem figyelemmel Edit munkáit, az évfordulós albumunkat is tőle rendeltem anno. Pont kapóra jött most a Valenítn-napot megcélzó online tanfolyam, aminek keretein belül Karinak készíthettem egy szerelmes kis mini-albumot. Túl sok infót nem akarok közzétenni a készítésről, mert akkor elveszne a tanfolyam lényege, de azért szeretném itt is megmutatni amit alkottam. Elöljáróban annyit, hogy nagyon élveztem az egész munkát és az elkészült albumommal is elégedett vagyok! Ami még nagyon fontos: Karinak is tetszett, és kíváncsian várta hogy mi az a 10 dolog amit nagyon szeretek benne.

DSCF9252

A tanfolyam és az alapcsomag kifizetése után már hozta is a postás a csodaszép papírokat és díszítőelemeket, chipboardokat, dekortapaszokat. Kiválogattam a fotókat és előhívattam. Ez volt talán a legnehezebb rész, a fotók válogatása, mert annyi szépet és jót találtam az elmúlt 5 évből! A szükségesnél jóval többet hívattam végül elő, de nem baj, jók lesznek még a későbbiekben. Picit az is nehézséget okozott hogy csak 10 dolgot emeljek ki amiért Karit szeretem. Meg tudnék még tölteni pár albumot, azt hiszem!

Mivel a lábammal itthon vagyok betegszabin, bőven volt időm tervezni, pakolgatni, rakosgatni az elemeket, papírokat, fotókat. Először mindig összeállítottam az oldalak terveit, és csak mikor már biztos voltam magamban, akkor ragasztottam. A kétoldalas ragasztó okozott eleinte nehézséget, de nagyon gyorsan megbarátkoztam vele. Próbáltam harmonikusan elrendezni az elemeket az oldalakon, a kedvenc fényképeimet válogattam minden témához. A papírok színei a türkiz-zöld, barna, sárga, szürke vonalon mozogtak. Mindegyik nagyon szép mintás volt, öröm volt tépkedni, vágni, ragasztani őket! Külön kedvenceim lettek a kis fa chipboard-ok, minden oldalhoz nagyon jól illettek.

keszuloben

És akkor nézzük a 10 dolgot amit szeretek, és az elkészült oldalakat!
1. Rádiózik. Nagyon szeretem ezt a hobbiját, a sok antennát, CB és PMR rádiót, a találkozókat. Hogy különleges és érdekes dolgokat választ az érdeklődési körébe, és abszolút nem szokványos pasi. Ez az oldal kék-fekete szívinilágú lett, főként az antennás fotó miatt.

2. Nagyon vicces. Mindig nevetek ha vele vagyok, szórakoztat és bírom a humorát, hogy mindenhez hozzá tud fűzni valami bolondságot.  Ehhez az oldalhoz olyan fotókat válogattam amin vicces fejeket vág, hát van belőlük bőven!

1_2

3.  Általa ismertem meg a geocachinget. Szeretem a közös túráinkat és kirándulásainkat. Rengeteg közös élményt nyertünk ezáltal. Barna-sárga, természetközeli módon ragadtam meg ezt a témát, szép túrázós fényképekkel.
4. Mindent megszerel és megjavít otthon. Szerintem ezért egy nő nem tud elég hálás lenni. Szeretem nézni amikor forraszt és bütyköl. Nálam szinte elvárás hogy egy férfi értsen ilyen dolgokhoz, és ne nekem kelljen bemászni mondjuk a mosógép alá.
5. Inspirál új dolgokra, nyitott mindenre és támogat hogy én is nyitottabb legyek. Ide egy íjászkodós fotót választottam, a kajakozós fénykép már nem fért bele, de az eredeti tervben szerepelt. Ezt a két oldalt fekete-szürke színvilággal oldottam meg, hogy férfiasabb legyen.

3_4

6. Szeretem hogy édesszájú és minden utazásnál befigyel egy finom süti vagy latte. Az egyik kedvenc képem róla amikor a cukor-bogyókat szürcsöli szívószállal egy kávéról. Finomságokról lőtt fotóim kerültek még az oldalra. Azt hiszem az egyik kedvenc oldal-párom ez lett.

7. Igazán tud lazítani, jó vele lustálkodni, összebújni, pihenni. Balatonon készült életképekkel illusztráltam ezt a tulajdonságot. Olyan aranyos ahogy ringatózik a vízen! Színes és vidám oldalak lettek.

6_7

8. Szeretem hogy engem szeret. A kedvenc közös fotóinkat válogattam ide egy zöld alapra.
9. Szelek szárnyán száll. Erre az oldalra került a vizesvödrös matrica is, mert bár tisztelem hogy ennyire kitart az álmai mellet, a repülőzés sok időt elvesz a közös időnkből, amiért néha szoktam nyünyörögni. Most tanulom ennek az egésznek a kezelését és hogy elfogadóbb legyek.

8_9

10. Szereti a kutyáim. Alapvetően ő is kutyás típus mint én, nekem ez nagyon fontos! Nem volt nehéz közös kutyusos képeket válogatni ide. Egyik kedvencem amikor Bonoval úsznak a Balcsiban.

+1. Ő a vőlegényem!!!! Az utolsó oldalra tartogattam a Gloo Gloo Shop szívecskét is, és a közös gyűrűinkről készült fotókat.

10_1

Nagyon élveztem az egész munkát, és már gondolkodom hogy mi legyen a következő albumom. Azt hiszem, rá fogok kattani a dologra.