Az év végével ismételten elérkezett december 30.-a, amikor is Karival évfordulónk van! Ez már az ötödik! Néha hihetetlen, de ahogy visszanézek az évekre és a sok közös élményre, mindig olyan boldog vagyok! Idén méltóan szerettünk volna ünnepelni egy nagy utazással, aztán mégis más lett a dologból végül.

Az eredeti terv szerint Szegedre mentünk volna, de mivel ebben a városban még nem jártam, nem szerettem volna letudni az egészet egy nap alatt. Úgy érzem hogy bőven tartogat majd nekünk látnivalót, plusz azon a környéken Mórahalmot is érdemes megnézni. Ezért az évfordulónkra inkább valami közelebbi célt kerestünk. A választás újfent Pécsre esett. Már olyan régen voltunk itt, és kicsit nosztalgikus visszamenni a városba ahol közösen is éltünk, ahol megismerkedtünk, meg ahol évekig tanultam/tunk.

Délelőtt még Szekszárdon intéztük az ügyes bajos dolgainkat, majd elautóztunk Pécsre. Kezdésként a Flekkenben ebédeltünk, ahol életemben még ilyen rossz kaját nem ettem. Próbáltam is gyorsan elfelejteni, majd az Árkád felé vettük az irányt. Az Árkádban is kb. ezer éve voltam utoljára, és most igazán különleges volt az apropó: esküvői gyűrűt mentünk keresni!!!! Már régen megbeszéltük hogy az extra kacsáronyi pénzeket majd erre szánjuk, és így is lett. Relatív rövid válogatás után sikerült olyan gyűrűket találni, amik mindkettőnknek tetszenek és kényelmesen rá is mennek az ujjunkra. Jó érzés volt közösen keresni a gyűrűinket és belegondolni hogy ezt jó esetben örök életünkben hordani fogjuk! Szerelem!

anniversary5
Az Árkád után igyekeztünk ki a szabad levegőre, a sok ember közül. Picit eltévedtünk a parkolóban, majd leraktuk a kocsit máshol és bevettük a belvárost. Szerettünk volna ládázni a Kossuth téren és a Színháznál, de mind a cgeo mind a g:hu app-ok totálisan megadták magukat a telefonunkon, így végül inkább csak sétáltunk és nézelődtünk. A Széchényi téren még állt a nagy Karácsonyfa, és a karácsonyi vásár maradékát is megnézhettük. Idén ez a program nekem majdnem kimaradt, de így az ünnep után bepótoltam. Természetesen beszereztem egy pécsi hűtőmágnest is a gyűjteményembe, és a Virág cukiban ettünk egy isteni sütit és megittunk egy lattét. (Nekem nagyjából ez volt az ebédem.) Késő délután indultunk csak haza, illetve először Bátaszékre, hogy kicsit meglátogassuk itt is a családot. Kellemesen telt el ez a nap, jól esett kimozdulni és együtt lenni Karival, a gyűrűket pedig azóta is nézegetem és szeretgetem ♥