Alig pár nap maradt vissza Karácsonyig, már lázas készülődésben van a család. Végre tisztázódott az ütemterv, a 24.-ét itthon töltjük mindannyian, Karival 25-én megyünk majd át Bátaszékre, utána pedig a mamáékhoz. Nagyon ügyes kislány voltam, minden ajándékot sikerült beszerezni, és ma egész délután csomagoltam. Szeretem ezt a folyamatot, számomra izgalmas kitalálni hogy kit mivel lepjek meg, minek örülne, és a csomagolást is mindig előre eltervezem. Izgulok azért, hogy minden szép legyen. Eléggé Karácsony-mániás vagyok gyerekkorom óta, azt hiszem ez már mindig így is lesz!

Ma Karival és apával hazahoztuk a szép kis fát is. A szobámban pedig egy… vigyázat sokkoló infó… FEHÉR karácsonyfa áll idén. Hát igen, sosem gondoltam, hogy ez nekem valaha tetszeni fog, de mégis fordult a kocka. És tudjátok mit? Imádom! Olyan fényes és csillogó, és tök jól kiemelkednek belőle a színes díszek. Esténként csak felkapcsolom az égősort és nézem.

karacsony_keszulodes2013

Anyával már elkezdtük az ünnepi sütés-főzést is. Koránt sem vagyunk a helyzet magaslatán, de már csináltunk óriás-mézeseket amik a templomba mennek majd ajándékba, és elővettük a kocsonya alapanyagot is. Azt hiszem zabálás lesz dögivel.

Még két éjszakát kell a munkában kibírnom és aztán tényleg a pihenésé lehet a főszerep. Olyan izgatott vagyok, ennyi időt még sosem voltam egyszerre itthon, ráadásul Kari is végig szabadságon lesz. Szabadság, szerelem! 🙂

Kellemes készülődést mindenkinek!!!!