Az utóbbi időben annyira lelassult itt az élet, hogy még blogolni is elfelejtettem! A hideg idő beálltával egyre erősebben tör rám a kuckózási időszak. Most már nagyon nehézkesen mozdulok ki itthonról, nem vágyom nagy túrákra és igazából még társaságra sem nagyon. Elég sokat dolgoztam az utóbbi hetekben, úgyhogy este már csak arra van szükségem hogy az ágyba huppanjak egy forró teával és megnézzek egy jó filmet, olvassak egy könyvet vagy épp rejtvényt fejtsek picit. Nyilván a habos meleg fürdő is elmaradhatatlan ősz-esti kellék, és az összebújás a meleg pokróc alatt. Berendezkedett a szervezetem a télre, azt hiszem 🙂

november2103

Közben dúlnak itthon a kreatív energiák. Időtlen idők óta nem vágtam üveget, pedig még jó pár hónapja szép színeket vásároltam a nagykerből. Most végre volt időm kicsit alkotni és igazán jól esett. Az egész család új ékszereken kísérletezik, én pedig már a téli kollekcióval is elkészültem.

November 25.-én hozzánk megérkezett az első hó is! Nagyon korainak éreztem, de annyira szépek voltak a hatalmas pelyhek. Egyből el is olvadt minden, a szobából viszont hangulatos volt nézni a havazást. Idén ismét nagyon várom az ünnepet és a Karácsonyt. Extra korán elkezdtem az ötletelést, a csomagolás kitalálását. Köszönhetően az Avon rendelésemnek, egy-két ajándékot már sikerült is előre beszerezni, apáékat pedig megleptem egy új adventi koszorúval.

Névnapokat is ünnepeltünk a hónapban. Először Kariét, aztán volt Erzsébet és Katalin nap, és mivel a családban mindkettő van, felpörgött itthon a sütés-főzés faktor. Amúgy is sokkal szívesebben vagyok a konyhában amikor kint ennyire hideg van. Anyával közösen sütni-főzni, ez a kedvencem!

Az okostelefonommal nagyon gyorsan összebarátkoztam, és lelkesen használom az instagramot, úgyhogy ott is tudtok követni #dorcy9 néven megtaláltok. A blogon bal oldalt lehet figyelemmel kísérni a képeimet.

És végül hogy egy kis üröm is legyen az örömben, másfél hete megint azzal telnek a napok hogy a fülészetre járkálok. A munkában egyik nap éreztem hogy megint kezd fájni a fülem. Kiderült hogy be van gyulladva, úgyhogy kapom a különféle kezeléseket. Azt hiszem nem kell részleteznem senkinek hogy mennyire zavaró, kellemetlen és fájdalmas dolog ez. Tökre szeretnék már végre a jobb oldalamon is feküdni kicsit. Lassan-lassan talán javulok, de a holnapi kontrollig inkább nem kiabálom el! Vigyázzatok magatokra ti is ebben a hidegben! Tudjátok: sál-sapka!!!