Pénteken nagyon különleges programom volt. Munka után hazaestem egy gyors tusolásra, majd Szilárddal mentünk is ki a városi Sportcsarnokhoz, mert meghívásunk volt a III. Nagy Sportágválasztó rendezvényre. A fő célunk az volt hogy kicsit promózzuk az Alisca Cacher Clubot, emellett hogy megismertessük az emberekkel a geocachinget, kedvet csináljunk hozzá, népszerűsítsük ezt a hobbit. Megmondom őszintén, eléggé tartottam a dologtól, mert a pénteki napon pont a “kicsik”, iskolások, óvodás csoportok voltak beírva hozzánk. Tudva lévő, hogy nem nagyon tudok bánni a gyerekekkel, nem az én műfajom, és abszolút nem érzem magamhoz közel őket, de mikor Szilárd is közölte hogy hasonlóan van ezzel, akkor a szokásosnál még idegesebb lettem. Végül úgy érzem nem kellett volna aggódni. Nagyon ügyesek voltunk és szerintem tök jól csináltuk az egészet. Volt egy standunk, különféle ötletes, érdekes rejtéseket vittünk: madárházakat, mágneses ládákat, műanyag vadkacsát, vörösbegyet, micro-ládákat, osztogattunk szórólapokat, cukrokat, hűtőmágneseket. Én fogadtam a standnál a bejövő csoportokat, Szilárddal pedig el lehetett menni egy kis GPS-es kincskeresésre a közelben. A gyerekek baromira élvezték, nagy sikere volt. Úgy örültem neki!

sportagvalaszto

Délután elkezdett esni az eső, akkor sajnos be kellett pakolnunk a szabadtérről a Sportcsarnokba. Mivel ez volt az első ilyen “rendezvényünk” még bőven van tanulnivalónk. Első tapasztalat például hogy ketten baromira kevesen voltunk ehhez az egészhez. Legalább még 2-3 ember kellett volna, hogy egyszerre több kesselő csapatot tudjunk mozgatni, válaszolni a kérdésekre, játszani a gyerekekkel, és több technikai kütyü, berendezés, GPS kellett volna. Jó érzés viszont, hogy egy csomó ötletet/tippet gyűjtöttünk, hogy mit hogyan csináljunk a közeljövőben.

És akkor itt ragadom meg az alkalmat hogy felhívjam a figyelmeteket a GEMENC EVENT -re. Amit az Alisca Cacher Clubbal közösen szervezek/szervezünk. Ez egy három napos geocaching verseny, Szekszárd közigazgatási határában, rengeteg új geo-ládával és szuper programokkal. Első nap: borozás, ismerkedés, csacsogás; második nap: a profi és amatőr versenyek; harmadik nap: eredményhirdetés. Minden hasznos infót megtaláltok a weblapunkon:

http://aliscacc.hu/

Ha van kedvetek jönni, már lehet előregisztrálni. Egy csomó ajándékkal, élménnyel, új baráttal gazdagodhattok! És még mi is ott leszünk! Woohoo! Várunk benneteket!