Az idei évfordulónkra konkrét terveink és elképzeléseink voltak már jó előre. Hatalmas alvás, lustálkodás és finom ágyban reggeli után természetesen kirándulni indultunk.

Eredetileg Szegedre szerettünk volna menni romantikázni. Anyagi okokból, és a közelgő januárra tekintettel, aztán végül úgy döntöttünk hogy inkább picit spórolunk, és egy jóval közelebbi úticélt választunk maguknak erre a napra. Így esett hogy Bonyhád felé vettük az irányt. Bár csak kb. 20 km-re van tőlünk ez a város, még sosem jártunk úgy igazán a központban, maximum átutazóban. A bonyhádi ökumené geoláda remek alkalmat adott arra, hogy végre itt is körülnézzünk. Bonyhád pici, de meglepően szép kis hely, hangulatos a belváros, még tele volt minden a karácsonyi díszekkel. A láda pontjait nagyon gyorsan teljesítettük, és bár vallási témájú rejtés volt, amiért annyira nem vagyunk oda, nekem mégis nagyon tetszett. A napnyugta ellenére egész jó fotókat készítettem, sétáltunk, beszélgettünk. Mire besötétedett és pont kezdtünk volna fázni, végig is értünk a láda pontjain. Az utolsó volt a legklasszabb, ami nem konkrétan a templom mellé vezetett, hanem fel egy kis dombra, onnan csodás panoráma nyílt a kivilágított városra.

Este egy romantikus vacsira mentünk az Amaryllis étterembe. Korábban sosem ültünk be ide, pedig nagyon hangulatos, és igazán finomakat ettünk. Otthon még megkoronáztuk az ünnepet egy kis Tokaji Aszúval. 4 év, és közösen olyan gyorsan elreppent! Boldog évfordulót nekünk!