Az életemben sok mindenért lehetek hálás, de az egyik ilyen kiemelkedő dolog számomra a párkapcsolatom. 4 éve vagyunk együtt a v.legénnyel, és lassan 1.5 éve jegyesek.

Annyi szép emlékünk van, annyi csodás pillanat, szavakba önteni is nehéz. Pontosan emlékszem a kapcsolatunk elejére, azokra az izgalmas randevúkra, mikor először fogta meg a kezem, az első csókunkra, hogy mennyit beszélgettünk. Ezek az emlékek sosem fognak elkopni bennem. 4 évvel ezelőtt egy egész új emberré váltam, általa.

A mai napig nagyon kedvesek a szívemnek a közös percek, fotók, a reggelik az ágyban, a beszélgetések, az összebújások, a kirándulásaink, a nevetések, a sok vidámság, a nyaralások, ünnepek, a számtalan apró mozzanat, ahogy egymást szeretjük, és értjük, tudjuk a másik dolgát. Ahogy egyfelé visszük az életünk, céltudatosan vagy néha véletlenszerűen.

Amikor először beszélgettünk az interneten, valahogy egyből tudtam hogy Ő egy fontos ember lesz az életemben, csak az nem volt még biztos előttem, hogy milyen formában. Jár tőlem egy köszönet a sorsnak, hogy minden így alakult, ahogy.

Lehet, hogy csöppet szentimentális vagyok, de idei évfordulós ajándékként egy scrapbook albumot gondoltam ki Karinak, amit egy kedves kézműves kollegínával, Made by Nőicsizma Edittel, készítettem el. Annyira imádom a stílusát, biztos voltam  benne, látatlanban is, hogy pontosan olyat fogok kapni, amit elgondoltam és leírtam neki. A közös képeinkből került a mini-albumba pár válogatás, a kedvenc idézeteinkkel, amik számunkra nagyon-nagyon sokat jelentenek és tényleg tartalmuk van, emlékeket őriznek (Fankadeli + Szabó Balázs (Suhancos) – Vele jó c. dalából).

Volt egy kis izgalmam, mert tegnap az utolsó pécsi busszal érkezett az albumunk, tényleg last minute-ben, de minden szuperül összejött végül, így ma az ágyban felszolgált reggeli után átadhattam az ajándékot. Nagy örömet szereztem vele, remélem, vagy inkább: úgy hiszem.

Tényleg finom, romantikus és kedves album, sokáig őrizni fogjuk. Köszönöm Editnek ezúton is a gyönyörű szép munkáját! Az élet olyan rövid, de ha van kit szeretnünk, akkor csodálatos!

“Ha könyv volnál, százszor újra lapoznám…”
Szeretlek.