Hello srácok! Remélem mindenkinek jól és csodálatosan telt a Karácsony, és kihevertétek már az ünnepi semmittevést és hízókúrát!

A miénk tényleg szuper volt! A tavalyi koránt sem vidám évzárásunk után, most minden úgy alakult ahogy vártam és szerettem volna. A családunkkal voltunk, békében, szeretetben, nyugalomban. Nevettünk, örültünk, ettünk, pihentünk, boldogok voltunk.

Nem voltak kötelező, kényszer-programok, nyafogás, hiszti, veszekedés. Abszolút kizártunk minden rosszat. 24.-én délelőtt Bátaszéken ajándékoztunk, majd a napot az én családommal zártuk. Csodaszép lett az idei fa: piros-ezüst színekben díszítettük, némi natúrral, habkarikákkal. A vacsorák és a sütik nagyon jól sikerültek minden nap, 25.-én és 26-án is vendégeink voltak, de kizárólag a szűk család. Olyan jó ez az egymásra fordított minőségi idő, ami tényleg szeretetben telik. A legkedvesebb persze számomra most is az ünnepi pillanatok elkapása és megragadása volt. Szeretek fényképezni, és nagy vágyam, hogy egyszer a válogatott képeimből egy hatalmas családi albumot készítsek az utókornak. A szép emlékek ugyan nem kopnak el, de jó, ha van ami néha segít őket felidézni.

Nagyon hálás vagyok az egész Ünnepért idén. A fényekért, érzésekért, ízekért, pillanatokért, a családunkért, a szép ajándékokért, a sok nevetésért!

Lassan már lehet álmodozni a következőről…

Boldog Karácsonyt nektek srácok, remélem minden úgy telt, ahogy képzeltétek!