A november nagyjából nyugisan és eseménymentesen zajlik. Beköszöntött nálam is az az idő, hogy szívesebben vagyok itthon esténként a meleg lakásban, kuckózok egy könyvvel, bekuporodok a pléd alá némi finom karamellás tejjel, meggyújtok pár mécsest, megnézek egy jó filmet, veszek egy forró fürdőt, kutyázok vagy csak úgy vagyok. Korán sötétedik és ettől valahogy átállt a szervezetem is egy nyugalmasabb üzemmódba. Sokkal többet alszok és lassabban élek.

Itthon több időt töltök a családdal, esténként beszélgetünk, közösen nézzük az X-faktort, sütögetünk, röhögünk, kártyázunk, romantikázok a v.legénnyel. Szóval jött ez a nyugdíjas tempó, de nekem most nagyon megfelel. A délutánokban azért még el lehet csípni némi napsütést és szép színeket, de alapvetően a környezetünk is készül már a télre, úgy veszem észre. A cégünk is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy belassuljak: Szabadságra tettek pár napra, élvezhetem a semmittevést.

Azért egy-két dolog mégis történt/történik a házunk táján:

A hónap végén wellness hétvégére megyünk a szüleimmel, 4 napra. Szállás lefoglalva, hosszas keresgélés után. Úticél: Kehidakustány (és környéke). Nagyon várom, annyira jó lesz együtt lenni, kikapcsolni, ázni a forró vízben és járni a Balaton környéki városokat. Abszolút feltöltődést remélek!

  Csatlakoztunk egy szekszárdi geocaching klubhoz, most indult, egyelőre még csak egy lev.listánk van, de nagyon jó kis közösséget és klassz programokat remélek tőle. Jó lenne összekovácsolni egy barátságos csapatot, akikkel közös az érdeklődés és a játékkal kapcsolatos nézeteink egyeznek.

  Sokat ékszereztem ismét az utóbbi hetekben. Indult egy licit a Made for You – n, ami eléggé megdobta a bevételeim. Sokat csereberélek, újra van alkotói kedvem és szeretnék egy új technikát kipróbálni, amitől be vagyok zsongva. Több megkeresésem is volt az utóbbi időkben: portálok, online boltok, cégek és magánszemélyek. Néha már elkallódtam a levelek között, régen volt utoljára ilyen. Szóval dolgozom és ez nagyon jót tesz nekem és felpörget most.

Fejben ici-picit már készülök a Karácsonyra. Vannak már ajándék-ötleteim, de eddig ennyiben ki is fújt a dolog. Nem akarok rá-lihegni. Még csak november van! Abban biztos vagyok hogy az idei ünnep jobb kell hogy legyen, mint a tavalyi. Így állok hozzá, és így is lesz, érzem!

Újra felfedeztem magamnak a sütőtök ízét. Nagyon régóta nem ettem már, és most valahogy ismét ízlik.

  Ez a hónap a névnapoké lesz. Számomra fontos, hogy minden eseményt kellően megünnepeljük, készülök rájuk, és teszek érte hogy jól sikerüljenek. Úgy érzem hogy ez is egy módja annak, hogy kifejezzem a törődésem és a szeretetem, a családtagjaim/barátaim iránt. Olyan jó látni, amikor örülnek a meglepetésnek!

A ruhatáramban és a sminkelésben is, egyre inkább, az őszi színek felé hajlok. Kezdem bevonni az állatmintákat, de csak minimálisan. Ajándékba kaptam egy leopárd mintás felsőt anyától, “véletlenül” pont volt hozzá passzoló fülbevalóm. Nagyon utálom az állatmintás cuccokat, de próbálok egy-két elemmel megbarátkozni, mert elég divatosak most. Ti hogy vagytok vele? A hajam pedig még mindig tartja a vöröses árnyalatot, egyelőre nagyon tetszik, de már vannak további frizura-terveim, a jövőt illetően!

 
Olyan gyorsan reppen az idei ősz. Alig volt itt, és lassan már megy is…