A héten elég sok minden történt, többnyire csip-csup dolgok, és pár napba zsúfolva, mert a fiúk szabadságon voltak a cégnél, úgyhogy én folyamatosan dolgoztam. Ez ugye számomra azt jelenti, hogy 24 órákat töltök az irodában, szóval az otthon lazulós napokat ilyenkor megpróbálom maximálisan kihasználni, és élvezni hogy végre nem csöng a telefon egyfolytában (munka ügyben). Szóval, sokat sütögettünk anyával a héten, készültek fincsi házi kenyerek és zsömlék. El sem tudom mondani, milyen jó amikor otthon árad a pékség illat, és tudod hogy nemsokára kisül a friss cipó, amiben tényleg csak az van, amit te beletettél, és bízhatsz a minőségében. Van egy nagyon klassz feelingje a dolognak, Isten áldja a kenyérsütő-gépet! Olyan szuper nézni, ahogy a kis cipó formálódik, dagad, majd a végén ropogósra sül. Persze, a villanysütőt is használjuk még, úgyhogy a héten két újfajta süti készült, egy kókuszos, és egy diós krémes, réteges. Mindkettő isteni lett, amióta a kis receptes könyveket vásároljuk az újságosnál, bátrabban kísérletezünk új dolgokkal. Egyszerű, finom és nem túl flancos sütik vannak bennük, szóval pont megfelelőek nekünk. Ja és még volt a napokban hamisítatlan Karcsi-burger is, vacsorára:

Fontos momentum, hogy rendszereztem a smink-cuccaim, végre. Tényleg nagyon igénytelenül kallódtak a fürdőben, anya mindig leverte őket a szekrényről, úgyhogy tenni kellett ez ellen. Ha már nekikezdtem, akkor megcsináltam a szobámban a sminkes szekrényt is. Első nekifutásra nem gondoltam hogy ezzel ennyi meló lesz, de azt hiszem megérte, most szépen rendben van minden, sok üres tubust, tégelyt, használhatatlan vackot ki is dobáltam. Legviccesebb az volt, mikor megtaláltam a régi, noname palettáimat itthon, amikkel még tini koromban sminkeltem. Akkor még képes voltam minden rossz érzés nélkül rózsaszínre festett szemhéjakkal buliba menni, ma már ezt százszor megfontolnám. Van egy-két szín ami egyesen büntet, már így “felnőtt”szemmel. De hát ez is én voltam (valamikor)! 😀

Plusz, megérkezett a havi Avon rendelésem. A Miami Party kölnit kértem most. Először még nagyon nem tetszett az illata, mikor a teszt oldalon megszagoltam, aztán a következő katalógusban már igen, ráadásul körömlakkal lehetett szettben rendelni. Én egy púder rózsaszínt kértem mellé, mert ilyen színem még pont nem volt. A Senses tusfürdőnek pedig nagyon finom, narancsos, egzotikus illata van. Már mindent kipróbáltam tehát a csomagból, és szuperek!

 

Végre meg tudom mutatni az új arany szandim is nektek, ééés szerintem nekem van a legeslegnagyobb türkiz kagylós fülbevalóm a világon, amit csak el lehet képzelni, nagyon szeretem!! A Takko-ból, v.legénytől kaptam ajándékba! A héten masnis lány voltam. Ti szeretitek a masnikat? Nekem nagyon sokféle masnis kiegészítőm van, még 26 évesen sem érzem túl öregnek magam ehhez:

Kispocokkal voltunk kozmetikában tegnap. Az eddigi kozmisunk elment GYESre, úgyhogy ezentúl Gabihoz járunk. Kicsit aggódtam, mert a Bocinak a kozmetika amúgy is trauma, és hogy vajon mi lesz ha “új kezekbe” kerül, de meglepően nagyon jól és kiegyensúlyozottan tűrte. Gabival nagyon jót beszélgettünk és a kismajomnak szép új ruhácskája lett. Annyira nyuszi-kutya ilyenkor, délután még együtt is aludtam vele, egyszerűen imádom hogy mennyire selymes és illatos. A szoknyája most rövidebb lett és azt hiszem a Zsuzska kicsikét másképp szokta vágni, de nekem nagyon tetszik így (is).

Ti miket csináltatok a héten? Nekünk még tervben volt, hogy ma Pécsre megyünk a Pilóta-napra, sajnos anyagi okok miatt ez most kimarad. Remélem, majd legközelebb!