Újabb hajposzt jön! Jupiijájé!!! Ugye? Ezer éve megcsináltam hozzá a képeket, de lusta voltam szerkesztgetni őket. Most viszont itt van végre!

Mindkettő félig feltűzött lesz, lehet hogy kicsit uncsi, de én úúgy szeretem őket! A Braided Half Up egy az egyben a múltkori mintájára készül. Annyi különbséggel, hogy a fej két oldalán két fonatot készítünk, és ezeket húzzuk hátra, majd elrejtjük a középső tűzést. Kate blogján részletesen megnézhetitek a műveletet videóval. Szeretem, mert olyan romantikus frizura szerintem:
A másik tutorialt egy youtube videón láttam, és esküszöm nem tudom hogy hol. Nem túl bonyolult, feltűzött haj, elneveztem Pinned Up -nak. Annyira egyszerű hogy szerintem elég ha leírom hogyan készül. Lényegében a haj első tincseit tűzzük csak el, három szekcióban. Először oldalválasztékot csinálunk, majd azon a részen, ahol több hajat hagytunk leválasztunk két első tincset és hullámcsattal hátra tűzzük őket. Az egyiket a fej tetejénél, a másikat kicsit lentebb. Ezután a másik oldalról is veszünk egy tincset és ezt is hátracsatoljuk, az előző oldallal nagyjából párhuzamos magasságban. Előtte nem árt, ha kicsit begöndörítjük a hajunkat, én most hajsütővassal csináltam, de egyenes hajból is aranyos lehet. Egyszerű és gyors, mikor nincs időm túl sokat pepecselni a fejjemmel akkor ezt csinálom:

Elnézést a kissé szétszórt leírásért, de a fül-orr-gégén ma végre gyógyultnak nyilvánítottak és most nagyon örülök! Ja és megírhatjátok hogy hogy tetszenek, egyáltalán hasznosak-e nektek ezek a DIY leírások!  Ha igen, akkor legközelebb teljesen feltűzött hajat hozok, nekem az kihívás mert nem nagyon szertem (magamon) őket 🙂