Egy keddi munkanap után nagyon jól esik picit lazulni, és kimenni a kutyákkal a zöldbe, labdázni. MiniMancs megint megtalálta a kedvenc játékát, egy vízzel töltött PET palack személyében.True Love, nem kell neki sok a boldogsághoz. Kár, hogy még időnként csípős hideg van, én nem ezt beszéltem meg a márciussal, amúgy.

A délután második felében a BigFoot legendája izgatott leginkább. Szerettem volna megtudni, a TV-ből, hogy valóban létezik vagy csak egy nagy szőrös valaki járatja bolondját az amerikaiakkal. Tudományosan igazolták egy műsorban hogy senkinek fogalma sincs. Erre tehát kár volt várnom 😀

Este pedig megint konyhatündér voltam. Pár napja már érlelődött a gondolat bennem, hogy Hawaii pizzát akarok enni, így este nekiestem a házi tésztának, házi paradicsomszósszal. Anya picit segített a gyúrásnál, meg néha nagyon. Utálom a kelt tésztát csinálni. Persze, ha már Hawaii, akkor kellett csinálnom egy tejfölös pizzát is a v.legénynek. Kifejezetten nagyon jól sikerültek, tanulság hogy nem kell mindig rendelni, érdemes otthon is nekiállni az elkészítésének: