Nem szeretem a Szilvesztereket, továbbra sem. Mindig valami lehangoló és kényszeredett érzéssel tölt el, hogy megint elmúlt egy év, itt a vége fuss el véle, és az utolsó nappal nem ártana valamit kezdeni. Erőltetett bulikba, ismeretlen emberekkel, nem szeretek menni, a barátok általában már elfoglaltak, de otthon ülni és a kabarékat nézni talán még szánalmasabb. Nem vagyok még 80 éves. Szóval, hogy lehet ebből a helyzetből jól kijönni?! Az idei azért mégsem volt annyira rossz. Sőt! Kirándulás lett volna a program, de golfkocsi betegsége keresztbe húzta a számítást. Így “csak” otthon voltunk. A délután kis része szereléssel telt, aztán pihentünk. Istenit vacsoráztunk, sült csirke és hatalmas adag majonézes saláta volt. Szerelmesen összebújtunk, beszélgettünk, nevettünk, pezsgőztünk a családdal, megnéztük a szomszédok tűzijátékát az utcán, boroztunk, éjfél után egy hatalmas sétára mentünk a csípős hidegben a kiskutyával. Aztán hajnali vacsorát tartottunk és tv-ztünk az ágyból, majd  egy nagyot aludtunk a meleg takarók alatt. Végülis a Kari rávilágított, hogy ez is csak egy nap, mint a többi – És el lehet tölteni jól meg rosszul. Nekem jól telt, mert együtt voltam azokkal akiket szeretek.


Tavaly is írtam összegzőt, hogy mi történt velem 2010-ben, ezért ezt idén sem hagyom ki. Volt sok jó, szép dolog és az év vége felé volt sajnos sok rossz. Összegezve az egészet egy igen intenzív év volt. Továbbra is az motoszkál bennem valamiért, hogy 2012-nek nagyon jónak kell lennie. Elhiszem, és mantrázom hogy így lesz!

2011 eseményei:

* Rögtön az év elején elém sodort az élet egy lehetőséget, hogy új munkakörben, másik osztályon is dolgozzam a cégnél. Elvállaltam, annak reményében hogy kicsit megváltozik az életritmusom. Azóta is dupla beosztásban üzemelek, és annyit mindenképp nyertem vele, hogy változatos:)

* Rengeteget utaztam. Magyarország csodás városait és helyeit jártam be, sokat voltam a természetben, ami mindig iszonyúan kikapcsol és feltölt. Olyan helyeket ismerek meg, amikre korábban nem is gondoltam volna. Köszönet ezért a geocachingnek, ami rengeteg élményt adott eddig és 96 ládamegtalálást!

* Új embereket ismertem meg és ápoltam a kapcsolatot a régi barátokkal. Felelevenítettem már feledésbe merülő gimis kapcsolatokat, nyitottam új emberek felé. Voltam gimis és általános iskolás osztálytalálkozón is, ahol jó volt a többiekkel nosztalgiázni. Nagyon szeretem a barátaimat és igyekszem minél közelebb kerülni hozzájuk.

* Sok vásárba eljutottam idén is az ékszereimmel. A szürke hétköznapokban nagyon jól esik valami színeset alkotni. Szeretném tovább megtartani ezt a vonalat, illetve még tovább fejleszteni. A Made for You szempontjából 2011. jó év volt!

* Egy csúcsszuper balatoni nyaralásra mentem a férfimmel, Szárszóra. Fürödtünk, kikapcsoltunk, kirándultunk. Tökéletes volt és még a kutya is velünk lehetett végig!

* Új frizurám lett 🙂

* Vettem egy biciklit és újra elkezdet biciklizni. Nálam ez nagy szó és hatalmas fejlődés is, tekintve az előzményeket! Plusz poén hogy nem szoktam elesni! Háromszoros hurrá!

* A férfim elkezdett rádiózni, hobbiból. Nagyon sok kedves embert ismertünk meg, azt hiszem mondhatom, hogy barátokra leltünk. Ennek kapcsán eljutottunk Kiskunhalasra is, a rádiós találkozóra ahol -többek közt- a Maksa Zolival is beszélgethettem.

* Jártunk a busó járáson a Rituval, ahol megtapasztaltam milyen a busó-szex és oltári jól szórakoztunk egész nap 😀

* Ha már a Ritunál tartunk, 2011-ben sikerült elég sokat találkozni, ehhez szeretném tartani magam, felejthetetlenek a közös pillanatok, illetve szeretném idén még növelni a találkozók számát.

* A férfim munkát kapott, ahol hat hónapig húzta. Kiderült, hogy nem fenkéig tejfel a dolog, voltak is emiatt rosszabb periódusok a kapcsolatunkban. Kimerült volt, fáradt volt, nem jutott egymásra időnk és éreztük hogy elmegy mellettünk az élet vagy inkább mi megyünk el így egymás mellett. Szerencsére, jókor, jól döntött, és novemberben felmondott a cégnél. A bekerülése nagy öröm volt, de a váltása legalább akkora. Kapott pá-pá céges tortát tőlem.

* Rengeteg-mindenféle céges konferencián voltam: Pesten többször, Balatonföldváron, Gödöllőn. Lett egy szobatársam is a cégnél, a Bodri, akit nagyon megszerettem! Már együtt uraljuk az irodát és barinők vagyunk. Át is rendeztük a kuckót decemberben, csajos lett!

*3 éves lett a Probablyme!!!! Ezúton is köszönöm nektek a sok törődést és figyelmet, amit itt (is) kapok!!!

* Motoroztunk, de csak keveset. Hiányzott a Szófia hercegnő. Sosem gondoltam, hogy én valaha majd ilyet írok, mikor eleinte ráülni sem mertem.

*Bőrgyógyászaton jártam, leszedték a kis kullancsom, és voltam a fogászaton is kétszer, két bölcsességfoggal 🙁

* Minimancsot megtanítottuk úszni, Bogyiszlón! A Balcsiban már vígan pancsolt és nyelte a habokat.

* Új fényképezőt vettem magamnak, egy isteni kis Fuji gépet, akivel azóta is nagy a szerelem.

*Eljutottam Ozorára a pszichedelikus trance, goa és ambient fesztiválra (félig) és találkoztam a Ricsivel, és Miluval, amire évek óta készültem!

* Ismét Mesterségek Ünnepéztünk nyáron, ami számomra külön kategória és nagyon jó volt!

* Menyasszony lettem <3

* Ősztől kezdődtek aztán töménytelen a rossz dolgok: anya sérve, a tesómék elvesztették a kisbabájukat, és apa daganata 🙁

* Geocaching Halloween-eztünk Bátán. Amúgy nekem tetszik ez az ünnep, sütöttem szellemeket és a rendezvény jópofa volt, jövőre is mennék!

* Visszafizettem a Diákhitelem 11.11.11.-én, így többé nincs tartozásom senki felé.

* Igyekeztünk minden ünnepet szépen, családiasan, hangulatosan megtartani. Minden szülinapnak, névnapnak, nagyobb eseménynek együtt örültünk és sok időt töltöttem a családommal. Imádom őket!

Nyilván még egy csomó dolog történt de nagy vonalakban ezek jutottak eszembe. Sok élményt hoztam magammal 2012-re, amikből jó lesz táplálkozni és erőt meríteni, ha kell. Kívánok minden drága olvasómnak is boldog, és örömteli, szép 2012-t!!!!! Olyat, amilyet elképzeltetek! Erre az évre elterveztem egy csomó mindent. Nem fogok foggal körömmel ragaszkodni dolgokhoz, de szépen, lassan kényelmesen véghez viszem, amit úgy érzem véghez kell. Drukkoljatok!