dolgok történnek mostanában. Anyának egy ideje fáj a gerince. Az orvosok sérvet állapítottak meg nála a múlt héten. Műteni egyelőre nem fogják, de egy hétre megy a kórházba mindenféle vizsgálatokra, kezelésekre. Még egy darabig dolgozik, de az már teljesen biztos, hogy a munkáját nem fogja tudni csinálni úgy ahogy eddig. Egy jó darabig legalábbis. Nem tudni hogy mi lesz, hogy lesz.

Aztán a tesóm párjánál sincs minden rendben. A vizsgálatokon, Pécsen, jó pár rossz értéket állapítottak meg a babájuknál. Most még további eredményekre várunk, de eléggé aggasztó a dolog. Amúgy kislány lesz, aminek örülök, mert a fiúkkal -amíg kicsik- kb. egyáltalán nem tudok mit kezdeni. Az sincs még tisztázva hogy elköltöznek vagy nálunk fognak továbbra is lakni, ha a pici megszületik. Ez az egész helyzet eléggé zavaros, de remélem hogy minden rendben lesz.

Még azt is meg akartam írni, hogy csináltam egy kis “tisztogatást” a jobb oldali linklistámban. Egy ideje már figyelem hogy sokan abbahagyták a blogolást, szünetelnek vagy bezárták a blogot s nem kaptam meghívót. Ez nem szemrehányás, csak sajnálom hogy egyre kevesebben vagyunk már a blogosok között. Olyan jó volt a többieket olvasgatni! Akikről úgy gondoltam, hogy esetleg még folytatják az írást, azokat hagytam a listában, az inaktív linkek repültek. Remélem, hogy azért nem hal ki teljesen a kis blog-társadalmunk! 🙂