Az élet nagy kérdései hogy “mivégre vagyunk ezen a világon?”, “befizettük-e a kábeltévét?” és “vajon meddig bírja ki a U2 anélkül hogy feloszlana?”. Imádom a U2-t egyébként.

Mindemellett apától a héten új fogkrémet kaptam, és az első használatnál majdnem eldobtam a kanalat. Ez az “izé” áttetsző volt és ocsmány mint egy meztelen csiga, a közepében meg kis csillogós négyzetek úszkáltak. Azt hittem hogy eljött az új Alien a földre, és a “Mi a büdös franc ez?” kérdés tűnt abban a pillanatban a lehető legfontosabbnak.  Egy fogkrémmel szemben nincsenek nagy elvárásaim, de nem akarok csillogós-négyzetes-meztelencsigás-taknyot az ajkaim közé.A nőknek mindenféle baromságot kitalálnak, de ezzel itt és most túllőttek a célon.

Van viszont az is, hogy a férfim a héten olyan jófej volt, hogy vett nekem egy sokadik egeret a gépemhez. Szekszárdon nyílt egy új bolt, számítástechnikai, NŐKNEK!!! Egy igazi geek-woman paradicsom, a férfim leírása szerint minden rózsaszín, és kis függönyök vannak meg cuki minták és és és.. Honlapjuk is már majdnem van, ilyen E!!! Szóval, “miért vagyok én mindig és állandóan rosszkor rossz helyen?” Hiszen ezt látnom kellett volna, méghozzá a saját szememmel! Be fogom pótolni, az biztos, és mivel a férfim -továbbiakban a v.legény, azaz vőlegény- egy sima, fekete egérrel tért haza egy ilyen tündibündi boltból, én érzem kellemetlenül magam. Helyette is. Muszáj lesz valami olyat vásárolnom ott amin indák és virágok vannak, vagy legalább a félmeztelen Robbie Williams.

Szóval ilyen kérdések foglalkoztatnak és még az is hogy “Mit vegyek fel reggelente?” Mert 6 órakor még hideg van, de később meg már dög meleg. Ilyenkor lenne jó klimaxolni. Akkor már folyton csak melegem lenne.