Nixytől kaptam egy díjat, amit ezúton is köszönök ismét! Lusta disznó leszek, mert ugyanezt a díjat (vagy valami egészen hasonlót) már pár nappal ezelőtt megkaptam Sesame-tól a kreatív blogomban. Így most a hét kis titkom bemásolása következik. Képtelen vagyok kitalálni hirtelenjében újabbakat.

dij_kreativ_blogger(1.dijam,erikatol)

♥ Nagyon végletes ember vagyok. Hihetetlen intenzitással tudom megélni a jót és a rosszat is, mind barátságokban, mind párkapcsolatban, mind az élet bármely területén. Mindemellé nagy hévvel és lendületesen élek és cselekszem. Ez néha előny és néha hatrány, minden esetre nincs egy egyszerű mentalitásom, azt hiszem.

♥ Egy évig dolgoztam újságíróként, aztán még évekig dolgoztam be ilyen-olyan, kisebb és nagyobb, online és nyomtatott sajtóknak és imádtam csinálni. Úgy érzem, hogy a véremben van az újságírás és maga a kommunikáció kényszere. Szüntelen késztetésem van, hogy kiírjak magamból dolgokat vagy megfogalmazzam a véleményem valamivel kapcsolatban. Valahol ez az önkifejezés totális kiteljesedése nekem. Egyelőre az újságírói vénám pihenő ágon van, de álmom, hogy egyszer dolgozhassak egy nagyobb lapnak, különösképp egy online magazin érdekelne. A rádiózás világa is vonzó számomra, plusz minden olyan munkavégzés, amibe egy szeletet magunkból is beletehetünk. Biztosan ebből az irányultságból ered, hogy két blogot is vezetek egyszerre, de volt már több, tematikus blogom is.

♥ 2 éve van egy só-bors törpeschnauzer kiskutyám, akit Bono-nak hívnak. Korábban egyáltalán nem ismertem ezt a kutyafajtát, de mióta a MiniMancs megvan, azóta teljesen a szerelmese lettem a fajtának. Olvasom a schnauzer fórumokat és könyveket, és gyűjtők mindent, ami schnauzeres. Imádom, hogy hatalmas szakálluk van ezeknek a kutyiknak, és olyan puha, mint a selyem! :))

♥ Semmilyen formában nem vagyok hajlandó megenni a gombát. Az oviban egyszer rám-erőltették a gombalevest az ebédnél, és azóta is tart a gyűlölet. A sors fintora, hogy az ovis jelem a gyilkosgalóca volt! :DD

♥ Kislányként egyszerűen utáltam agyagozni, de még a homokozóban játszani is. Nem bírtam, hogy agyagos, sáros, piszkos legyen a kezem. Mindig nyújtottam apuéknak, hogy azonnal mossák meg!!! Rendkívül kényes kis perszóna lehettem. Amint látjátok, ez a dolog azóta jelentősen megváltozott.. 🙂

♥ Szeretek chatelni és az interneten ismerkedni különböző emberekkel. Nagyon sok barátságom és kapcsolatom köttetett már így, és hiszem, hogy sok ezekből egész életre szóló. 3 igazán szoros barátságom van még az iskolapadból, plusz egy valaki, aki bár fizikailag többnyire távol van, lelkileg nagyon közel állónak érzem. A férfimet is az interneten ismertem meg, immár több mint 1.5 éve. Azóta teljesen megváltozott az életem és rózsaszín felhőkön “repkedek”. :))

♥ Egyszer szeretnék olyan mély hitet és kitartást, mint az anyukámé. Magammal szemben is, és úgy egyáltalán.

A díj most kiegészül azzal, hogy meg kell jelölnöm 10 könyvet, amit olvasásra ajánlanék. Ez most így kapásból nagyon nehéz, baromi rég olvastam érdemben bármit is, de azért megpróbálkozom:

1.Szilvási Lajos: Egymás szemében
2. Danielle Steel: Megváltó szerelem
3. Balázs Anna: Tettének oka ismeretlen
4. Joanne Harris: Csokoládé
5. Kertész Imre: Sorstalanság
6. Moldova György: A pénz szaga
7. Dodie Smith: A kutyák csillaga
8. Tamási Áron: Zöld ág
9. Nora Roberts: Emlékek boltja
10. Jack London: A vadon szava

Tovább is kell adnom a díjat, természetesen nem erőszak, akinek van kedve csinálja meg. A jelöltjeim most a linklistámból:

Barbi (Mosolyideál) , Borsó , B. , Panka , Keriann , Rita, Houppette.