Kedy Igazi nyári TILT :)
DoRcY onto MyLife, Olvastam
DoRcY Nagyon ajánlom, aranyos könyv tényleg :) Én most kettő másikat hoztam még ki Durrell-től, kíváncsi leszek azokra is!
Kedy Kicsit meghoztad a kedvem ennek elolvasásához, de még annyi könyv sorakozik a polcomon... :( Korfut is szívesen megismerném, legalább így, könyvből. Ma pont dolgozom, lehet ki is veszem :)
DoRcY Hu, ne tudd meg mit rosszalkodnak! Folyamatos rendrakásban-takarításban vagyunk, mióta kimásztak a dobozból :D De annyira édik hogy nem lehet rájuk haragudni! Most már egy csomó helyen lehet elektromos (villany) grillt venni! Egy olyan esetleg jó alternatíva lehet neked a lakásba, az talán nem is foglal annyi helyet. Anyukám nagyon szeretett volna olyat, de végül leszavaztuk és a hagyományos, kerti grillt vettük meg (az előző grill-kocsink sajnos teljesen szétrohadt). Mi úgyis leginkább a kertben használjuk, már amikor nem szakad az eső :D
Kedy Mennyi macsek! Most aztán lesz mit rendbetenni körülöttük! :D Gondolkodtam már, hogy valami benti grillsütőt kellene szereznem, mert nagyon ennék grillezett húsokat, zöldségeket, de egyelőre csak eggyel több cucc lenne egy (esetleges) újabb albérletbe költözésnél. Plusz nem is lenne hova tenni, így sem férek el az apró konyhában. Drukkolok, hogy megszűnjenek a panaszok! :)

Top