DoRcY onto Beauty, MyLife
DoRcY Hajjajj, én nem merek mostanában nézelődni ott. Ékszer-stop van! :D
Thimmyke De szépek! Többre ráismertem, hogy nekem is megvan. :D De most megint kedvet kaptam egy kis vásárláshoz, majd szétnézek e-bayen. :D
DoRcY Én nagyon szeretem az ékszereket, sokfélém van és előszeretettel hordom is őket, hol a fülik, hol a nyakláncok, hol a gyűrűk kerülnek előtérbe. Írtam egy külön bejegyzést a változásokról, de látom magadtól is ügyesen észrevetted! :)
DoRcY onto Kozmetikumok, MyLife
DoRcY Tényléeg hasonlóan néz ki :) Hát nekem ez a temék nem túlzottan jött be, legközelebb másfélét választok. Az ananászos krém elég jó, de tényleg inkább frissítő, hűsítő hatása van. Nyárra ideálisabb!
Kedy Pontosítok: a Big daring szempillaspirálról van szó az Avonból, hát hasonló a neve, hasonlóan néz ki, összekevertem :)
Kedy Elküldtem, mielőtt befejezem a hozzászólást... A többi terméket még nem próbáltam, de az az ananászos hűsítő lábápoló tetszik, de majd szerintem nyárra lesz jó nekem.
DoRcY onto MyLife, Olvastam
Kedy Megértem :D
DoRcY Én a filmet nem láttam, de a könyv bőven elég volt belőle. Nem kezdtem bele a második, harmadik részbe még, és nem is biztos hogy fogok, az előzmények tükrében :D
Kedy Én nem voltam hajlandó ennek nekiállni :D Megnéztem filmen az első részt, és annyira nem fogott meg, hogy ezért nem szenvedek végig egy könyvet. Ezek szerint valóban nem lenne értelme, köszönöm a megerősítést :)
DoRcY onto Insta, MyLife
DoRcY Klassz volt! :) majd hozok arról is képeket!
Kedy Holnap már december, remélem valóban jó volt a novemberetek is! :)

Top