Kedy Pécs *.*
Balatonfenyves
Balatonfenyves
DoRcY Imádtam minden percét, nagyon jó kis 4 nap volt! Bármelyik évszakban szeretem a Balcsit! A travelbug egy úgymond "utazó ügynök". A geocaching.com-on találkozhatsz velük. Vannak amelyek csak úgy utazgatnak a világban, hogy minél több km-t tegyenek meg, de van amelyiknek konkrét úticélja van, pl eljutni A-ból B-be. Ezeket akkor érdemes mozgatni ha tényleg segíteni tudod az útjukat. Fel is lehet fedezni őket, ekkor nem viszed magaddal, de az adatlapodra bekerül hogy találkoztál vele. :)
Kedy A Balatonnak télen is megvan a maga bája. A többi balatoni városról nem tudok ez ügyben nyilatkozni, de Siófok elég kihalt ilyenkor, bár igaz ami igaz, ha rendezvény van, annyi ember össze tud gyűlni, amennyit Pécsen is ritkán lát az ember egy helyen :) Egyszer elolvastam, hogy mit kell csinálni a Travel bug-gal, de már annyira nem emlékszem, hogy tuti ott hagynám, ha ilyet találnék :D Bár elvileg az se jó megoldás, úgyhogy remélem egyelőre nem futok bele ilyenbe, de valamikor majd szeretnék :)
DoRcY Sajnos még autóval is kissé nehézkes volt rendesen megnézni őket, mert a programjuk eléggé bizonytalanul alakult. Reggel már hét órakor felszálltak a ballonok, ami azért elég korai, aztán ugye változó volt hogy merre mennek. Délután volt esélyesebb elcsípni őket, 4-5 körül érkeztek vissza a reptérre, és akkor láttuk őket mi is. Nagyon szép volt ahogy a napnyugtában leszálltak! :)
Kedy Valóban a hőlégballonok! Autó híján annyira lehetetlen küldetésnek érzem, hogy egy ilyenre eljussak! :( Nagyon aranyos ez a cica, de neveld meg, ne hagyd magad összekarmolni :D
Kedy Szuper, várom! :)
DoRcY Igen, a tavasz is ilyen megújulós évszak, meg nekem valamiért az ősz is, a sulikezdés, ilyesmik miatt. Valahogy mindig energikusabb leszek. Igaz hogy az idő nem mindig szép, de mi ilyenkor is még azért sokat kirándulunk és őszölünk. Balatonfenyvesen voltunk most, már a vázlatok között van a bejegyzés róla! :)
Kedy Az év nekem sem januárban kezdődik, inkább tavasszal. Talán mert akkor kezd újra magára találni a természet, és egyre több a napsütés. Az őszt nem szeretem, mert sokszor esik, és mikor haza megyek a munkából már kezd sötétedni. Körbeszaglászta a szomszédokat Bandika, így kell ezt, hadd ismerkedjen! :D Majd írj az őszölős kirándulásról, ha már megvolt, kíváncsi vagyok az úticélra! Szép októbert! :)
DoRcY onto MyLife, Olvastam
DoRcY Érdemes, bár már jobb pöttyöset is olvastam, de a cigány beilleszkedés kérdése nagyon érdekes szerintem.
Kedy A bejegyzés alapján megjött a kedvem hozzá, előbb-utóbb erre is sort kerítek :)

Top