DoRcY Mi a Népművészeti Egyesülettel mentünk árulni, és így jóval kedvezőbb volt a helypénz a három napra, plusz apukámmal elfeleztük az összeget, így már megéri. Az ilyen nagyszabásúaknál érdemes egy asztalra két árusnak menni szerintem, ha lehetséges :) Nagyon nagy élmény! Remélem lesz egyszer részed benne!
Kedy Ilyen nagy szabású vásárban még sosem voltam eladó, szívesen kipróbálnám. (Csak olyan sok a napidíj, hogy egyedül nem érné meg, de talán még két eladó egy asztalon sem...) Én is hanyagoltam mostanában az ékszerezést, de 1-2 megkeresésem azért volt, aminek nagyon örültem. Valahogy jó visszatérni egy kicsit az ékszerkészítős kreatív világba :) Apukád kerámiái mindig csodaszépek. Most konkrétan a borospoharas kép melletti tányér (ahol Kari van a háttérben) rabolta el a szívemet :)
DoRcY onto MyLife, Olvastam
DoRcY Nekem a film nagyon tetszett, többször is láttam, imádom :) A könyv annyira nem jött be, de azért majd a többi részét is megpróbálom, állítólag azok jobbak az elsőnél.
Kedy A könyveket nem olvastam, és csak az első filmet láttam. Nagyon nem kötött le, nekem végig unalmas volt, úgyhogy nem is gondolkodom a többi megnézésén, netán az olvasáson. Néhány hónap vagy év múlva újra megpróbálom majd, hátha változik a helyzet, de jelenleg nem értem mi ez a nagy hype körülötte :/
Augusztus 2015.
Augusztus 2015.
DoRcY Köszönjük!!!! :)
Kedy Drukkolok neki a C-hez! :)
DoRcY Tényleg nagy előny, a hazaival semmi sem ér fel, de persze munka is van vele sok, és néha nem könnyű :) Karinál a cél most az lenne h a C vizsgát megszerezze szeptemberben, aztán a szakszolgálati engedélyt. Utána pedig majd a motorosvitorlázó átképzést is megcsinálná. Én tuti nem bírnám már így munka mellett az egyetemet, folyton bejárni órákra megint, tanulni, vizsgázni stb. Teljesen elszoktam tőle. Annak idején, a gimi után jó volt, meg tényleg örülök hogy voltak jó kis egyetemista éveim, de már nagyon messze járok attól az életstílustól.
DoRcY onto MyLife, Olvastam
DoRcY Hu én is nagyon szeretem őket, meg a csíkosakat is :)
Kedy De jó, ez egy igazi rejtély! :D Anno nekem Anyu adta a kezembe a pöttyös könyveket, ha jól emlékszem a Kartin professzorral kezdtem ^_^
DoRcY onto Beauty, Kozmetikumok, MyLife
DoRcY Hát én sem vágódtam hasra ettől az Yves Rochertől, olyan kis semleges illat, tavaszra mondjuk elmegy, meg így hogy ajándékba kaptam elhasználtam, de semmi extra. Az Avonosak tényleg sokkal jobbak! Nekem a makadámdió nagyon nem jött be, tényleg a mogyoróvajra emlékeztet. Viszont a krém hatása szuper!
Kedy Ezek közül egyiket se próbáltam még, de régebben volt nekem is Yves Rocher-s tusfürdőm. Tetszett az illata, bár szerintem semmi extrát nem tartogatott maga a termék. Ehhez képest pedig soknak tartom az árát, főleg, hogy a mennyisége kevesebb 250ml-nél, ami egy átlagos tusfürdő-mennyiség. Az Avonosak szerintem jobbak és azok vannak 250-ml-sek. Apropó Avon és lábápoló: pont most szeretnék venni valami krémet. Ha megyek, majd megszagolom a boltban ezt a makadámdiósat, ezek után kíváncsi vagyok az illatára :)

Top