DoRcY onto MyLife, Olvastam
DoRcY Még nem olvastam Fejős Évától, ezért sajnos nem tudom összehasonlítani, de nagyon kis cukik ezek a Papp Diána könyvek, eddig mind tetszett. Általában mindegyiknél kiderül hogy miért az a cím, ami, de ennél a könyvnél szerintem pont egy kis tök jelentéktelen mozzanatra épül, nem is értem miért éppen ezt kapta.
Kedy Nem szoktam nagyon ilyeneket olvasni, de egyszer volt szerencsém egy Fejős Éva könyvhöz. Hazudok, kétszer. Ha ahhoz hasonló, akkor nagyjából be tudom kategorizálni stílusilag. Az kiderül, hogy miért téli fagyi a címe? :)
DoRcY Tök jó lehetett a Malomvölgyi tó, én ott például még nem voltam, de szívesen megnézném! Néha érdemes a közvetlen környezetünkben is kalandozni, mert csodaszép helyekre lehet bukkanni! :)
Kedy Ebből látszik, hogy nem kell nagy kirándulásokat tenni az ország másik végébe, a lakóhely közelében is akadnak csodaszép helyek. Én se voltam még szinte semerre Pécs környékén, mondjuk autó vagy bicikli nélkül nekem nehéz is lenne. Legmesszebb szerintem az akkori Rockmaraton helyszínén voltam a Malomvölgyi tónál, élmény volt! :)
DoRcY onto Főzőcske, MyLife
DoRcY Azt hiszem Tescoban vettük, de sok helyen lehet kapni szerintem. Amúgy egy sima tepsi is jó hozzá, én már abban is sütöttem többször, csak ki kell vajazni, és akkor duplán vettem az adagokat, mert az nagyobb tepsi volt! :)
Kedy Már nagyon tervezem, de rájöttem, hogy nincs ilyen sütőformám. Kerestem néhány helyen, de nincs. Hol lehet ilyet találni?
DoRcY Érdemes nekiállni, pillanatok alatt megvan. Én imádom! Azt hiszem holnap is sütök egyet, most tele vagyunk mindenféle gyümölccsel! :)
DoRcY onto Insta, MyLife
DoRcY onto MyLife, Olvastam

Top