DoRcY Igen olvastam ezekről is, nekem szimpatikusnak tűnik az ASZPIK :) a helyhiányt sajna nem tudom, gondolom vannak népszerűbb időszakok, amikor mindenki menne árulni, meg van pangósabb szezon is. Kíváncsi lennék egy ilyen pécsi piacozásra :)
Kedy Anno amikor még mentem Aszpikra, néhány vásár után már helyhiánnyal küzdöttünk, nem tudom azóta ezt sikerült-e nekik megoldani. Már van helypénz is, mondjuk csak minimális összeg, de tombolára is be kell adni egy terméket. Sok minden változott a kezdetek óta :( :)
DoRcY Ha megyünk, akkor mindenképp szólok, sajnos mostanában nem nagyon ékszereztem, meg nem a kitelepülősökre szeretnék menni, hanem csak egy sima, normál ASZPIK-ra, legalábbis elsőre :)
DoRcY onto Barátok, MyLife, Repülés
DoRcY A vitorla nekem is ijesztőbb, ha kipróbálom a repülést tuti hogy motoros gépen fogom először! :)
Kedy Szerintem kell is, ha ünnep van, legyen körülöttünk is az,. Így nem olyan egyforma az összes nap az évben, mindig van mire készülni, sokkal izgalmasabb :) Valamikor majd próbáld ki a repülést, aztán nehogy elmaradjon a poszt róla! ^_^ Nem tudtam, hogy már ennyiért is lehet repülni, de az az igazság, hogy a vitorlázón még annyira se mernék menni :D Ott nincs olyan felület, amire ha ránézek, nem mozog és kicsit biztonságban érzem magam :D
DoRcY Szia! Nagyon sajnálom hogy kimaradtál mostanság az igazi húsvéti dolgokból, de reménykedjünk benne hogy majd hamarosan sikerül neked is bepótolni! Mi mindig elég nagy hangsúlyt fektetünk az ilyesmire itthon: ünnepek, dekor, finomságok, mert ettől is annyival jobban tudja érezni magát az ember, és olyan hangulatos! A repülést remélem sikerül egyszer kipróbálnod, én még nem mertem beülni egy gépbe se, de Kari folyton noszogat :) Egyszer majd biztos összeszedem a batároságom és kipróbálom. Egyébként a reptereken ha üzemnap van, simán oda lehet menni és kérni egy utaskört. Motoros gépen elég drága, de a vitorla 1-2 ezer Ft, szóval nem vészes, szerintem. Örülök hogy tetszik a blog, és nagyon örülök mindig a kommenteknek :)
DoRcY onto MyLife, Olvastam
DoRcY Érdekes volt a pizzának meg a hamburgernek ez a párosítása, már régóta meg akartam kóstolni! :) A virágokat én is sajnálom, most már kezd elég meleg lenni, és sajnos sok virág elszárad, kipusztul ilyenkor.
Thimmyke Ú! Azt a pizzát betolnám! :D Olyan kár, hogy csak 1-2 hétig ilyen szép rózsaszín virágosak a fák. :(

Top