DoRcY Ó igen, a szalonnát a szomszédunk sütötte Sötétvölgyben, ugyanakkor voltak kint mint mi, és tök véletlen összetalálkoztunk. Én a grillezést fontolgatom már nagyon, annyira imádok a kertben sütögetni!
Thimmyke Mennyi szép színes virág! :3 És ah szalonnasütés... Nekünk is kellene már, úgy szeretem. :)
DoRcY onto Kozmetikumok, MyLife
DoRcY Igen, egyetlen darab volt a boltban, hát nem tudtam otthagyni! De szuper tényleg, éppen most használom és olyan fincsi illata van! Hát tényleg elég logikátlanok akkor, az almás-fahéjas nekem is abszolút téli!!! Kíváncsi leszek hogy mivel rukkolnak még elő!!! Valami jó kis nyári gyümölcsös illat jöhetne! :)
Thimmyke Na úgy látom csak megvetted a mandarinos radírozós tusit. :D Örülök, hogy tetszik és bevált. :) Én is nagyon szeretem. Egyébként annyira logikátlanul hozzák ki a radírozós tusfürdőket... Tavaly nyárra kijöttek a fahéjas almával, ami nekem abszolút egy téli illat. Télen meg kijöttek egy citrusossal, ami meg nyári. :D
DoRcY Köszönöm Orad :) de aranyos vagy! Timi, hát igen, végre vannak színek! Sokat tud dobni az ember hangulatán ha nem a komor tájat, csupasz fákat kell nézegetni!
Thimmyke Én is úgy örülök ennek a sok virágnak. :3 Annyira jó ránézni a rózsaszín fákra. :)
Orad Komolyan kerestem a like gombot!! Szuper dolgok!
DoRcY onto MyLife, Olvastam
Húsvét 2015.
Húsvét 2015.
DoRcY Köszönöm! Rengeteg nárciszunk volt idén, és csomó-csomó tulipán, róluk is lesznek majd képek! ;)
Thimmyke SZépek lettek a tojások és a dekorációk. :) Az a kétszínű nárcisz meg... :3
DoRcY De! Ez volt az első hogy leírtam valahova ezt a szót! Éreztem hogy szóváteszed majd :* :D
March happens
March happens
DoRcY Köszönöm, nagyon örülök hogy tetszenek a képek :) Nálunk a március már mozgalmasabb szokott lenni, biztos ezért fura most ez kis csendes punnyadás, de nem baj, néha kell ilyen is!
Réka Nagyon szépek a képek! Talán nem is baj, hogyha kicsit nyugisabb volt... nekem is az volt. Örültem, hogy olvashattam! :)

Top