DoRcY onto MyLife, Olvastam
DoRcY Így is érdekes lehetett! Azért jó lett volna szemüveggel, rendesen megnézni, de már sehol se lehetett beszerezni sajnos. Még emlékszem anno, amikor a teljes napfogyatkozás volt, azt is néztük és mennyire különleges élmény volt!
Kedy Gratulálok a legifjabb unokaöcsihez! ^_^ A napfogyatkozást mi papírral néztük az irodában. Mármint hvg-n vagy index-en láttam, hogy lehet 2 papíros megoldással, hogy háttal a napnak és kilyukasztani az egyiket, a másikra meg rávetül a fény, és olyan alakja lesz. Szóval mi így néztük. De nagyon kellett figyelnem, hogy véletlenül se nézzek bele, mert nálunk az előtérbe nagyon besüt reggel :)
DoRcY onto Beauty, Kozmetikumok, MyLife
Thimmyke EGy időben én is nagyon rá voltam kattanva ezekre az avon naturals szettekre... :D MOndjuk a testpermet nálam sosem fogyott el. :/ De a tusi és a testápoló igen. Tényleg ezek a legpraktikusabbak utazáshoz. :) Mondjuk én már összeraktam magamnak egy ilyen mini termékekből álló neszeszert, amit csak elő kell kapni, ha megyek valahova pár napra és nem kell gondolkodnom mit is kell vinnem. Nagyon praktikus. :) 2-3 utazás után kell újratölteni a mini flakonokat, és nem foglal túl sok helyet. :) Az a hóemberes habfürdő meg extra cuki! :D A lovely homok lakkjait én is szeretem. :) Nem is tudom hány belőlük itthon... :D Sokszor új kollekcióban is azokat hoznak. Az essence lakkotmeg pont most szereztem meg blogger talin. :3
DoRcY Köszi, örülök hogy tetszik!Eddig nagy átlagban meg voltam elégedve azokkal, amikről írtam, de ha valami nem válik be, azt is le fogom írni természetesen! Már csak azért is hogy magamat is emlékeztessem: Ezt a terméket nem kéne újravenni! :) Igazából nagyon ritkán használok rúzst, és az Avon vásárlások mellé szoktam kapni ajándékba ilyen kis mintákat. Szerintem egy csomó hever otthon bontatlanul, lehet hogy már azokat a színeket ki is vonták a forgalomból azóta. De neked nagyon hasznos lehet, ha ki szeretnél próbálni pár árnyalatot, és megtalálni a tökéleteset :) Ilyen áron bőven megéri!
Kedy Jó, hogy írsz teszteket, mert így biztos lehetek abban, hogy a mutatott terméket nem promózzák, hanem valóban bevált, és ezért mondanak róla jót :) Az Avonból én is több dolgot használok, az egyik az arcradír, ugyanolyan őszibarackos-gyapotos, mint az arckrém, amiről most írtál. Egy időben megszüntették ezt az arcradírt, akkor átálltam a gránátalmásra, aztán az itteni Avon boltban mégis találtam a barackosból. No mindegy, szóval nálam mindkettő bevált, szeretem őket és az illatuk is nagyon jó! A másik a rúzs. Néhány hete gondolkodtam pont, hogy minek az nekem, nem használom. Viszont ha olyan alkalom van, azért csak kell(ene). Úgyhogy eszembe jutott, hogy az Avonnál - mikor még tanácsadó voltam - lehetett venni rúzsmintákat és most ilyeneket készülök beszerezni. Így ki lehet próbálni szín, illetve minőség szerint, de mégsem hatalmas kiadás, feleslegesen. Most a honlapon úgy láttam, hogy 100,- Ft darabja, így nagyon megéri. Ha van tanácsadónőd, kérdezz rá :)
DoRcY onto Insta, Sweet Home
Golf Plus
Golf Plus
DoRcY onto MyLife, Utazás, Vezetés
DoRcY Köszi, mi is imádjuk! Már javítottam! :D
Kedy Nagyon szép ez az autó, én is hasonlóban gondolkodom a nagyon távoli jövőben... Még nem írtad át! ;D
DoRcY És tényleg! Majd átírom. :D

Top