DoRcY onto Insta, MyLife
Kedy Kellenek az apró pozitív dolgok a sok rossz között. Remélem sokkal szebb lesz az év további része, mint amilyen a december-januárod volt!
DoRcY Rá lehet kattani, az biztos! Csomó jó ötlet van fent, el szoktam nézegetni őket. a bigin-t nem is ismertem, nem tudtam hogy van ilyen! Nálunk minden évben vannak hóvirágok az előkertben, szeretem, mert ilyenkor tudom h már lassan jön a tavasz!
Kedy A Pinterestre én is csak néhány hónapja kattantam rá, mert nekem korábban volt a bigin.hu-n több albumom. Ez kb. ugyanaz, csak magyar, szóval jóval kisebb oldal is, és gondoltam nem kell nekem mellette a Pint. Aztán mégis nézegettem és találtam rajta olyan dolgokat, amit el akartam menteni. Akkor úgy döntöttem regisztrálok és azóta csak ezt használom. Hóvirágot meg szerintem évekkel ezelőtt láttam utoljára, pedig olyan szép :)
DoRcY onto Beauty, Kozmetikumok, MyLife
DoRcY a spirálban nekem is ennyi a lényeg, nem csinálok nagy ügyet belőle, legyen kicsit fekete a pillám és kész. Az enyémek amúgy is nagyok, szóval nem várok nagy varázslatot egy spiráltól. Maybelline-em még nem volt, de lehet hogy majd kipróbálom, köszi a tippet! A barnító gyöngyöket imádom! Tök régóta megvan nekem is, és napi szinten használom. Azóta megvettem a pirosító gyöngyös változatát is, az is nagyon tuti, most hogy jön a tavasz azt is egyre többször fogom elővenni, jó kis pírt és csillogást ad az arcnak.
Thimmyke Nekem is volt ilyen spirálom, vag ymág van is? :D Nem is emlékszem... Nem rossz, de tényleg nem egy nagy durranás. Nekem is nagyjából ennyi a lényeg a spirálnál. 1000 Ft-nál ne nagyon legyen drágább, és ne csomósodjon össze. :) Mostt Maybelline one by one-t használok, azt nagyon szeretem. eredetileg 2000 Ft, de 50%-os akcióban sikerült megvenni 1000 Ft-ért. :) Azok az Avonos barnító gyöngyök is jók, nekem már vagy ezer éves, ami van, de semmi bajuk. :D
DoRcY onto MyLife, Olvastam
By-bye Golfi!
By-bye Golfi!
DoRcY onto Magán, MyLife, Vezetés
DoRcY onto MyLife, Olvastam
DoRcY onto Creative, DIY, MyLife, Scrapbook
Kedy Köszönöm! Mutatom majd! :)
DoRcY Akkor azért találtál sok hasznosat, örülök :) majd mutasd meg miket készítettél, nagyon kíváncsi vagyok! Jó alkotást neked is!
Kedy Nézegettem Pippi oldalát, csak soknak találom a postaköltséget, ezért nem merültem bele mélyebben. De tetszett, amiket ott találtam, szimpatikusnak tűnt a felület is, és a termékek is. Albumot vettem egyik nap. Benéztem a Tescoba, és találtam egy gyűrűs mappát, aminek pillangós a borítója. Nagy mappa, és akciós is volt. Az Árkádban pedig nyílt nemrég egy hobbibolt. Múltkor benéztem, és elég drágának tűnt, de aztán sehol máshol nem találtam kétoldalú ragasztót, így újra benéztem. Azt is találtam, papírokat is találtam, meg mindenféle jót, amit ha netről rendelek, többe kerül. Egyelőre 2 színes lapot vettem, egy számos matricakészletet, fél méternyi színes csipkét, meg van néhány dirib-darab mindenféle itthon, amik talán felhasználhatók. Nagy fájdalmam, hogy egyelőre semmit nem tudtam csinálni vele. Elkészítettem a nyomtatnivalót, de nyomtatni nem tudtam, mert az irodában nem akart működni a gép... úgyhogy halasztva jövő hétre :( :)
DoRcY onto Főzőcske, MyLife
Karácsony 2014.
Karácsony 2014.
Snoopy ♥
Snoopy ♥
DoRcY onto Család, Magán, MyLife, Snoopy
DoRcY Köszönöm, nagyon hiányzik :(
Kedy Rossz ezt olvasni, a végét megkönnyeztem. Részvétem! :'(

Top