Tangerine Flirt
Tangerine Flirt
DoRcY onto MyLife, Smink
DoRcY Köszi! Engem is a legtöbb rúzs zavar, olyan száraznak érzem tőle a szám. A színezett szájfények jobban bejönnek, de azért kell 1-2 rúzs is, ha valami alkalomra megy az ember. Talán picit tartósabbak :) És ez a szín nekem nagyon tetszik!
Kedy Nagyon jó színe van és nagyon jól áll! Régen sok mintát rendeltem az Avonból, néha egész rúzst is, de rájöttem, hogy nem szeretem, úgyhogy azóta epres Labello a sláger, ami színez is kicsit :)
Leányvár
Leányvár
DoRcY Köszi, ezt már sokan kiszúrták :) Mamám varrta neki!
Kedy Csinos a Bono kabátkája :)
Narancsos kacsa
Narancsos kacsa
DoRcY onto Főzőcske, MyLife
DoRcY Szuper akkor veled fogok legközelebb menni kacsát enni :D és majd javasolsz, hogy milyet válasszak. Engem eddig valahogy egyik változat sem ragadott meg. A Trófeáról meg annyit hallottam, és mindig el is szoktunk autózni előtte, de még sosem mentünk be. Biztos jó lehet nagyon!
Tisss Igen, kóstoltam. És tavaly kóstoltam olyan kacsát, aminek a belsejében mandula, kesüdió, füge és alma volt. Sokféle variációt ettem már, mert ugye én imádom, de ez az, amit itthon soha nem tudnánk a sütő miatt csinálni. Így éttermekben általában kacsát választok, ha van az étlapon. Kinn Németországban sűrűn tálalnak nekem ilyen étkeket, én meg nem győzöm falni. És a Trófeába is csak ezért megyek, ha megyek, mert ott tonnaszám lehet kacsát enni :)))
DoRcY Ilyen narancsosat is kóstoltál már? :) Én szívesen átküldeném neked az évi kacsa-adagom felét, ha ekkora rajongó vagy! De még az is lehet hogy majd egyszer én is igazán megszeretem :)
Apa új hobbija
Apa új hobbija
DoRcY onto Creative, Család, MyLife
DoRcY Nagyon köszönjük, örülök hogy tetszenek :) azóta folyamatosan bővül a gyűjtemény. Én sokkal jobban szeretem mikor tájképeket fest, de azért a virágok is szépek. Mindig adunk neki új ötleteket a családban, hogy mit fessen le, így egy darabig lesz mit csinálnia!
Slizu Csodaszépek ezek a festmények! Nagyon ügyes apukád van!
Lilla annyira jó! nekem anyukámmal van jó kapcsolatom, sok mindent megosztok vele. amolyan barátnő :) apukád meg nagyon ügyes! ;)
DoRcY onto DIY, MyLife
365 DAY: 2012
365 DAY: 2012
DoRcY onto MyLife
Sun goes down
Sun goes down
DoRcY Köszönöm! Nagyon szép színek vannak ilyenkor, a napnyugta a legjobb, tényleg, fotós szemmel! :)
Rita Gyönyörű képek és olyan szép vagy amin lefelé nézel! :)
DoRcY onto Főzőcske, MyLife
DIY: Love Mugs
DIY: Love Mugs
DoRcY onto DIY, MyLife
DoRcY Igen, az :) 200 Ft volt azt hiszem / db. Amúgy javaslom, hogy inkább olyan tollat vegyél, amit rá is kell égetni a felületre. Mert az egyik börgémről (az enyémről) szinte tejesen lejött a felirat már :( Lehet, hogy zsíros volt picit a felülete vagy nem tudom. A Karcsié viszont tartja magát.
Kedy Ez Tesco-s olcsó bögre? A héten vettem én is belőle egyet, hasonló célra :) A tieid szuperek lettek! :)
DoRcY Örülök hogy néha még jársz erre :) Gondoltam hogy neked ez a téma kedves lesz!
orad :) <3 köszönöm!! :)

Top