Veled jó.
Veled jó.
DoRcY onto Magán, MyLife
DoRcY Köszönjük <3 remélem még sok lesz!!! :)
Rita Annyira szép! Boldog Évfordulót még egyszer és még sokszor ennyi évet együtt! (L)
Just. Be. Better.
Just. Be. Better.
DoRcY onto Magán, MyLife
DoRcY Látom a kutyusokat akkor sokan szeretitek támogatni :) Ez olyan csodás dolog! Ha csak kicsivel is, de azért hozzájárulunk mind ahhoz, hogy legyen egy normálisabb életük. Barbi, olyan jó, hogy tudtál befogadni onnan kutyusokat! Sajnos, nekem erre most nincs módom, már így is ketten vannak. Remélem, majd egyszer... :) Tofi: Nálunk is a város szélén vannak, eléggé kieső helyen, ipartelep, gyakorlatilag. Mindenképpen kocsival kell mennünk, főleg ha vinni is akarunk adományt, mert úgy még kacifántosabb a dolog. Nagyon szép dolog az is,ha pénzzel segíted őket!!!!
Barbi Mióta felajánlhatok, azóta a kecskeméti menhelynek megy nálunk is az 1% :) Nekem meghatározó élményem volt, amikor onnan elhoztuk a két majmot, amikor kiválasztottam Hubát. Éreztem, hogy hátra kell mennem, mert ott lesz a kutyum, és ott volt :) Sajnos totálisan a város másik végén van, csak autóval megközelíthető helyen nálunk :(
Tofi Nagyon szép gondolat. :) Hajrá! :) Nekem is mindig a fejemben van, csak az a baj, hogy itt Pesten olyan lehetetlen helyeken vannak a menhelyek, hogy autó nélkül eljutni kínszenvedés. :( Ezért eddig csak pénzzel tudtam segíteni egyiket-másikat. Persze nem lehet minden felhívásra pénzt utalni, vagyis jó lenne, de azt hiszem ezt kevesen tehetik meg...:(
DoRcY onto DIY, MyLife
DoRcY onto Főzőcske, MyLife
DoRcY onto DIY, Főzőcske, MyLife
DoRcY Köszönöm! Igen, pont ilyen sablont kerestem és végre megtaláltam :) Abszolút nekem való.
Lilla :D jó kis receptek! és látom új külsőt kapott a blog! :)
DoRcY onto MyLife, Ünnepelünk
Muffin = LOVE ♥
Muffin = LOVE ♥
DoRcY onto Főzőcske, MyLife
DoRcY Köszönöm, én is nagyon megszerettem őket:)
Lilla jajj!! nagyon nagyon tetszik! :) nagyon jópofa, és feldobja a falat! :)
Snow!Snow!Snow!
Snow!Snow!Snow!
DoRcY Akinél van, az általában nem örül, akinél nincs, az pedig szeretne :) Ez már csak ilyen. Én többnyire örülök neki, ha csak nem kell dolgoznom amikor esik. Remélem, lesz fehér Karácsonyunk!
Tisss Én is, én is szeretnék 15 centis hót, de itt csak szitált, és az meg se maradt ilyen szinten. De irigy vagyok!
DoRcY Jó utat neked! És jó pihenést :) Most már nem olyan katasztrofális a helyzet az utakon :) szerintem simán fogsz tudni közlekedni.
Téli csodák
Téli csodák
DoRcY Itt 15 cm. kábé. A jóslat bejött :)
Rita Egy kis hó talán az én kedvemet is meghozná:) Nálunk csak foltokban maradt meg eddig.
Boci 5
Boci 5
DoRcY onto BoNo, MyLife, Ünnepelünk
DoRcY Tudom. Ezért (is) vagyunk barátnők :) Köszönjük szépen még egyszer!!!
Rita Nálam is kapnak mindig, tudod:)) Boldog szülinapot a Bocinak még egyszer!:)
New cut: Bangs
New cut: Bangs
DoRcY onto Haj, MyLife
DoRcY Olyan tündériek vagytok :-)
Tisss Szerintem nincs miért gondolkodnod, mert zseniálisan áll. De neked olyan szép arcod van, hogy szerintem bármi jól állna!
Judit Szerintem is nagyon jól áll!!!!!!!!!!!!!!
Wellness program
Wellness program
DoRcY Elég undorító a kínzó múzeum, de mindenképpen élmény, szerintem érdemes megnézni. Ahogy a többi múzeumot is. :) Tényleg nagyon szép helyeken jártunk megint. Számomra most a barlang volt nagyon különleges, biztos azért mert a többi helyen már jórészt jártam.
Kedy Annyira régen olvastam és írtam itt, hogy nem is igaz, de most bepótolom! A kínzó múzeumból nekem amit bemutattál elég is volt, most már tudom, hogy semmilyen körülmények között nem szeretnék oda bemenni :) Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, mindegyik kép szuper, de ez az utolsó csokor! Hát hű :)

Top