Breathe.
Breathe.
DoRcY onto Magán, MyLife, Természet
DoRcY Köszönöm :) Igen, én fotóztam őket. Nyugodtan használhatod, Lilla!
Lilla ezeket a képeket Te készítetted? nagyon tetszenek :D az utolsó olyannyira tetszik, hogy szeretném lementeni és feltenni fb-ra :) ha megengeded, persze :)
Rita Jaj de szépek! Csodás hétvégét!:)
DoRcY Tényleg nagyon érdekes és jó sport :) Eleinte én sem nagyon találtam el a táblát, folyton fölé lőttem. A vége fele már egészen jól ment. Gyakorlás kérdése ez is, biztos. Pécsen nincsenek ilyesmi klubok, ahova tudnál járni? Itt Szekszárdon több is van.
Kedy Most irigy vagyok picit :$ Öcsémnek volt anno íja és mikor volt ilyesmi esemény, mentünk lődözni kicsit. A célpontot nem sokszor találtam el, de mondjuk nem is volt annyi alkalmam gyakorolni. Imádtam, bármikor csinálnám megint ha lenne rá alkalom!
DoRcY Igen nagyon klassz volt :)
Hello November
Hello November
DoRcY Az a torta most a favorit, mióta egyszer csináltam Valentínre, egyfolytában ezt kéri a Karcsi :D Én már csöppet unom, szeretem a kihívásokat, úgyh most már valami újat akarok sütni :) Kehidakustányra nagyon kíváncsi leszek! Igazából tényleg a fürdő miatt megyünk, azért én szeretném még bejárni a környéket (Keszthely, Hévíz, stb). Majd mesélek :)
Tisss Atyagatya! Az a torta :) Kehidakustány meg szuper, nagyon jó a fürdő részlege, előre is jó szórakozást nektek, biztos fel fog tölteni :)
Kari nap 2012.
Kari nap 2012.
DoRcY Köszönjük :) Nagyon fel tudják tölteni az embert az ilyen kis családi ünneplések!
Lilla tiramisu!!!! nyam-nyamm :D örülök, h jól sikerült az összejövetel! még sok sok ilyet! ;)
Búcsú
Búcsú
Ready 4 Halloween
Ready 4 Halloween
DoRcY Nagyon egyet értek veled! Mindenben. Nekem nem fáj az, ha jól érzem magam, és ilyenkor pont nem érdekel, hogy ez az ünnep külföldi vagy nem. Ha egyszer mókás és örömet csal az ember arcára... Attól még megmarad nekünk a Mindenszentek, a Halottak Napja, ki is mentünk a temetőbe, gyújtottunk gyertyát, stb. Sajnos, van kire emlékeznem... Szóval nem is ragozom, lényeg a lényeg hogy nekem belefér egy kis szellemes bolondság ilyenkor ősszel a mindennapokba, pláne ha kedves emberekkel, jó társasággal, túrával, sütikkel párosul. A szendvicsekben az a legjobb hogy pofon egyszerű megcsinálni és nagyon mutatósak :) Volt is sikere, mind elfogytak!
Tisss Hülyét kapok azoktól az emberektől, akik csak nyünyörögni tudnak a FB-on és máshol is, hogy a HALLOWEEN NEM MAGYAR ÜNNEP. Pont letojom, annyi minden mást vettünk át Amerikától, most épp ezzel mi a baj? Hogy az emberek arcára mosolyt csal, hogy van egy plusz ok, ami miatt barátok egybegyűlhetnek és ötletelhetnek, hogy milyen ruhába bújjanak? Hogy jókat esznek, isznak? Na jól kidühöngtem magam, köszönöm :) A tök meg cuki, de nekem a szendvicsszellemek viszik a prímet :)))

Top