DoRcY Ez tényleg a szomszéd szőlője, így sikerült lekapnom :) Biztos azt nézegeti, hogy jövőre ő is többet ültet majd!!!!! Jajj nekünk :) :D Dia, nálunk itt már nem volt annyira jó idő, de legalább nem esett, az megnehezítette volna picit. És köszönöm szépen a gratulációt, a hajamhoz :)
Rita Ja, hogy csalóka a kép :D így már el tudom hinni:))
Snoopy Mi szeptember második hétvégéjén szedtük le Apósomék telkén a szőlőt és még le is égtem olyan jó idő volt. :) Tiszteletre méltó a Papád! Nekem nagymamám ilyen és úgy becsülöm Őt ezért! Nagyon szép lett a hajad nagyon jól áll! :)
Living in Red
Living in Red
DoRcY onto Haj, MyLife
DoRcY Köszike :D Már azóta másabb vörös lett :)
Thimmyke Szerintem nagyon jól áll ez a vörös benne! =)
DoRcY Köszi Lilla :)
DoRcY onto Haj, Magán, Munka, MyLife
DoRcY Köszi köszi :) Azóta már vörös is! Én most kezdem megtanulni, hogy hogyan kezeljem ezeket a váltásokat és új helyzeteket. Hát, nem egyszerű annyi szent. De már talán nem rettegek tőlük annyira, mint korábban, és ez tök jó!
Thimmyke Szupi lett az új hajad! És mintha magamat olvasnám a változásokkal kapcsolatban... Én sem szeretem őket, főleg nem a nagy horderejűeket. Nekem is görcsbe rándul tőlük a gyomrom, és alig várom hogy végre túl legyek rajtuk. :S
Bye-Bye Summer
Bye-Bye Summer
DoRcY onto MyLife
Rita Olyan jók ezek a bejegyzések :)
Nyugis nyárutó
Nyugis nyárutó
DoRcY onto BoNo, Főzőcske, Munka, MyLife
DoRcY Imádom a kagylókat, imádom az óriás füliket, és imádom a türkizt :-))) Amúgy a Takko-ban más színben is vannak/voltak! :)
Judit Jujj, az a kagylófüli!!! Nagyon szép!

Top