DoRcY onto MyLife
Thimmyke Az a süti, de guszta...
Hiszti napok
Hiszti napok
DoRcY onto Dühöngő, Magán, MyLife
DoRcY Köszönöm, rajta vagyok az ügyön :) remélem hogy tényleg tudok változni!
Kedy Némelyik rám is igaz sajnos (bár sokszor jogosnak is érzem). Nagy lépés hogy felismerted, és biztos vagyok benne, hogy javítani is tudsz rajtuk! Drukkolok! :)
DoRcY onto Haj, MyLife, Smink
DoRcY Outfit posztot annyira nem szeretek csinálni, eléggé elégedetlen vagyok magammal ami azt illeti :-) Amúgy a ruhák persze szépek, egy narancs kis virágos mintás, egy lila-fekete és egy szürke-rózsaszín virágos. Talán majd egyszer rászánom még ilyesmire is magam, hogy ruhákat mutassak itt, de van annyi sok nálam szebb lány hogy nem érzek ilyesmihez bátorságot :) Amúgy örülök ha tetszik a poszt többi része, a szandálokat én azért azóta is sajnálom, úgy utálom mikor valami szétjön, amit szerettem hordani. És mivel általában olcsóbb kategóriás cipőim vannak, sokszor nem is éri meg cipésznél megjavíttatni :(
Thimmyke Nagyon csinik ezek a szandik... Én a kedvenc pink balerinámmal jártam így pár hete, hogy mehet a levesbe de még nem sikerült helyette újat szerezni. A ruhákra is kíváncsi lennék ám... :P :D És a sminkes képek is jól lettek! =)
DoRcY Én is egy litert, engem is a mangós érdekelne :-) Remélem, majd lesz, mert nálunk is készlethiány volt belőle...
Mini nyaralás
Mini nyaralás
Travel time again
Travel time again
DoRcY onto MyLife, Utazás
Kedy Köszi :) Már megírtam tegnap, de megvártam a visszajelzésed, úgyhogy majd átdátumozom :)
DoRcY Dehogy baj, ne viccelj :) én is máshol láttam! És tényleg nagyon inspiráló és jó érzés visszanézni! Úgyhogy hajrá :)
Kedy Nagyon utánozósnak tarthatsz, de nem lenne baj, ha ilyet én is írnék a saját blogomban? :$ Rájöttem, hogy a sok rossz dolog mellett kifejezetten üdítő megírni és visszaolvasni egy ilyet :)
26.
26.
DoRcY Nagyon szépen köszönöm!!!
Csakegylány Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok! :)
DoRcY Hűű, jó sokat kívántál :) Köszönöm! Akkor már a kerekesszékről fogok blogolni szeintem!
DoRcY onto Főzőcske, MyLife

Top