I ♥ Watermelon
I ♥ Watermelon
DoRcY onto MyLife
DoRcY Köszönöm szépen Timi, örülök hogy tetszik :-)
Thimmyke Nagyon cukik ezek a szives dinnyés képek!
DoRcY :) ááá nekünk is megint fogyóban a dinnye, a világ összes pénzét el tudnám rá költeni. Örülök hogy tetszett nektek a post és a képek!
I need holidays
I need holidays
DoRcY onto MyLife, Ünnepelünk
DoRcY Nagyon szépen köszönjük!!! Jövőre már a 60. lesz, húúú az de szép szám :)
Tisss Isten éltesse Anyud még sokáig!
Kedy Boldog szülinapot Anyudnak! :)
Gray Lovin’
Gray Lovin’
DoRcY onto Haj, MyLife, Smink
DoRcY Köszönöm szépen Tisss :)
Tisss Olyan szép vagy ezeken a képeken, és tényleg csodás a hajad!
DoRcY Köszönöm lányok, örülök ha tetszik :) A hajam az első képen fonva volt, a másodikon kontyban. Ritkán hordok kontyot, nem szeretem annyira a feltűzött hajakat, de most a melegre való tekintettel van hogy egyszerűen muszáj mert nagyon melegít az a sok haj. Kedy, a csillámos szemhéjfestékeket én sem nagyon szeretem. Nekem az már túl sok, és a krém állagúaknál is azt vettem észre, hogy össze-vissza kenődnek, megülnek a szemhéj apróbb mélyedéseiben, és máshonnan meg nagyon gyorsan le is jönnek. Ezért a por állagúak nekem jobban beváltak. Van egy olyan mentás, tengerzöld szemhéjfestékem is, ami legalább ezer éves, már azt sem tudom hol vettem, és annak a színe nagyon szép. Remélem, ha kifogy majd találok még hasonlót :-) A csillámos körömlakkokban az egyetlen nehézség szerintem is, hogy nagyooon nehéz lemosni őket. Ezért nem szerettem én sem. Na de majd most kiderül... Rita: Lehet, hogy ez az ugyanolyan színű lakkunk! Rimmel 053 Apricot Punch. Imádom, olyan igazi korall színe van:) Most látom hogy a posztban el is rontottam a nevét, majd javítom. Csakegylány: Szerintem érdemes a szürkével kísérletezni minden téren, akár a szemen is. Nagy baklövés nem lehet, mert nem egy csiricsáré dolog :) egy próbát megér!
DoRcY onto MyLife
DoRcY onto Creative, DIY, MyLife
DoRcY Köszönöm hogy írtál Timi és örülök ha tetszik neked :) Ez a blogom előbb volt, mint a kreatívos, egy ideig itt mentek a kreatív bejegyzések is, aztán szétválasztottam a kettőt. Sőőt, régen még kutyás és főzős blogom is volt, na az már tényleg sok. Most nagyjából egy helyen vannak a dolgaim :) Ja és azért nem került ki a kommented, mert a spamszűrő megfogta, de most engedélyeztem, remélhetőleg legközelebb már magától kikerül!
Thimmyke Szuopi jó ez a blog. =) Megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen dilis, hogy van egy ékszeres és egy lazább blogom is.
Tripleg a hegyen
Tripleg a hegyen
DoRcY onto MyLife
Siófok
Siófok
HOT outside!
HOT outside!
Kedy :)
DoRcY Sajnos én nagyon távolinak érzem magamtól a foci-drukkerséget, amivel mondjuk nincs baj, addig míg én ezzel nem zavarok másokat, és ők sem engem. De néha nagyon minősíthetetlenül viselkednek a drukkerek. És egy kávézóban pl. engem rohadtul nem érdekel, ha beülök beszélgetni, hogy melyik csapat fogja megnyerni az EB-t. Ahogyan egy ilyen helyen mondjuk azt sem vetítik le, hogy a Barátok közt 1735136516 részében a Nóra megcsalja-e Attilát... Úgy talán ezt sem itt kellene. Vagy a teniszbajnokságokat pl. miért nem vetítik (Wimbledon, Roland Garros)? Mert engem meg az érdekel. Szóval egy kocsmában ez mondjuk elmegy, de egy elegáns kávézóban? És nyilván a pénz miatt rakják ki a kivetítőket, tudom. Na meg akit zavar, az próbálja kikerülni a dolgot, de sajnos egyáltalán nem volt olyan hely, ahol ne tették volna ki a TV-ket. Annak ellenére, hogy a város főterén óriás kivetítőkön IS lehetett nézni a meccseket, pár 10 méterre. Szóval fura... A sárközi lakodalom nagyon klassz és hangulatos amúgy, ilyenkor tényleg egy konkrét lakodalom zajlik a faluban. Kiválasztanak egy párt, akinek az esküvőjén bárki részt vehet, olyan mint egy óriás lagzi, tényleg. Megtűzdelve folklórral:) Azóta apa már jobban van, szerencsére, és megint dolgozik. Majd talán jövőre részt veszünk ezen a sárközin is, nem csak mint nézelődő.
Kedy Ebben sajnos igazad van, a drukkerség gyakran együtt jár a tahó viselkedéssel... bár nem tudom mi ennek az oka. Az üvöltözést én sem szeretem, főleg nem egy kávézóban. Ilyen helyen hülyeség is kivetítőt kitenni (persze megértem az érdekeiket), de erre inkább a kocsma való, ahogy te is írtad, így elriasztják azokat az embereket, akik a kávéházi hangulat miatt járnak kávézóba (ez viszont csak nem érdekük...). Én örültem a győzelmüknek, anno is spanyolos voltam nagyon, most is nekik drukkoltam ha már képernyő elé kerültem. Bár azóta sok új focista van és kerültek is el a nagyok közül, azért voltak ismerős arcok, akikről még rémlett, hogy jók. Most sem csalódtam. Egyébként nem szeretek végignézni meccseket. 1,5 óra az életemből túl sok ahhoz, hogy feleslegesen végignézzek egy ilyet, mikor úgyis ugyanaz lesz az eredmény, mint ha nem nézem végig. Apukád nem tudom hogy van azóta, de mindenképp jobbulást Neki! Biztos jó ez a lakodalmas dolog, bár én nem szeretem az ilyet. Nem azért, mert magától a gondolattól ódzkodom, hanem pont fordítva, túlságosan szeretném, mégsincs tervben, így pedig elég nyomasztó ilyeneken részt venni. Ha egyszer ott tartanék hogy van rá némi esély nálam is, akkor már biztos élveznék egy ilyet :) Sikeres vásárt majd Kisszékelyen!:)

Top