DoRcY onto Creative, MyLife
Kedy Igen-igen, ők nagyon ügyesek az ilyenben, én is ismerek néptáncos lánykákat. Egy külön életforma az :)
DoRcY Jobban, köszönjük :-) A barátnőm olyan ügyes, rengeteg féle fonatot tud. Irigylem is tőle picit, de hát ez a népitánc hozadéka... :)
Kedy Remélem jobban van már Apukád! A hajad csudaszép lett :)
DoRcY onto Dühöngő, MyLife
DoRcY Haha, jó tudni hogy nem vagyok egyedül a bénasággal :)) Nekem a memória kártyám volt szigszalaggal megragasztva, mert eltört az a biztonsági pöcök, amivel zárolni lehet a kártyát. De itt meg vagyok győződve, h ez nem az én bénaságom volt :) Amúgy meg igen, én is sokszor ejtettem le gépeket, sajnos. Még a netbookom is, hasonlóan mint te, a kábelbe belerúgtam s lerántottam. Jáj. De eddig ez a Fuji-s eset volt a legdurvább, az LCD-vel. És hát elég költséges is volt :( ösztönző, hogy ezután vigyázzak rá..... :)
Thimmyke Jaj ez az elejtős, bénázós dolog olyan ismerős nekem is... Bár én időzítés közben szoktam elveszteni az uralmat a gép felett. Esztergomban például a Bazilikánál lefújta a szél a kukáról, ahova letettem, hogy készítsek egy időzítés képet. Tegap az asztalomról eszett le egy ilyen menőver közben... Szerencsére egyik alkalommal sem lett baja. kopp-kopp. Viszont a régi gépemnél egyszer, amikor feldugtam a gépre a kábellel sikerült belerúgni a kábele és lerántani a fényképezőt. Na akkor az elemeket bezáró kis fedél bánt ezt az akciót, és nem lehetett visszapattintani, mert letört egy mikorszkopikus kis pöcök. :S Utána celuxxal orvosoltam még hónapokig ez a kis malőrt...
Kedy Az a lényeg! :D
DoRcY Kedy: A macaronokat tényleg nehéz elkészíteni, sok cukrászdában nem is vállalják, Pesten is csak néhányról tudok, ahol csinálják. Pedig annyira finomak, rászokhatnának máshol is... Bár a szenvedéseim után megértem őket, hogy annyira nem erőltetik. A mamám amúgy rendületlenül eszi a kis nyomijaimat. Legalább van, aki lelkesedik! :D
DoRcY Ritu: De édi vagy!!!!!!!!!!!
DoRcY onto BoNo, Geocache, MyLife
DoRcY onto Creative, Egészség, Haj, MyLife
Dombori 2012.
Dombori 2012.
Kedy Az tök jó, nekem is van 1-2 ilyen darabom, imádom őket! :)
DoRcY Köszönöm! Turiból van :) lehet kincseket találni néha!
Kedy Nagyon csini ez a ruhád! :)
Kert mustra
Kert mustra
Kedy Örülök, hogy jobban vagy, remélem több baleset nem ér! Várom a beszámolót! :)
DoRcY Hátöö úgy néz ki hogy gyógyulok ki, lassan de biztosan mindenből :D a seggem most már sárga, a fülem rendbejött, a többit meg majd meglátjuk :) A keret azóta már elnyerte végleges helyét, csak még lefotózni nem volt időm, de lesz részletes beszámoló róla!
Kedy Jobbulást továbbra is, vigyázz magadra! Én egyszer így kaptam agyrázkódást, le (pontosabban fel) fejeltem a konyhaszekrény sarkát. Az a keret mire lesz? :)
DoRcY onto Magán, MyLife, Ünnepelünk
DoRcY Még tartja magát, de félek hogy lassan rájön a kapuzárási pánik ... :D Ezek a fejek még semmik. A durvább képeit egyszerűen nem merem ide betenni, mert szerintem kiakadnátok. Anyukám szerint egy csokorba kéne gyűjteni azokat a fotókat, amiken ilyen hülye fejet vág és időnként nézegetni ha rossz kedvünk van. Szerintem sosem végeznék a válogatásával .... :)
macsibibi Kíváncsi vagyok a Karira egy olyan 10 év múlva, egyelőre jól áll neki az idő! :-D Természetesen Isten éltesse még nagyon sokáig! :-) Ja és amilyen fejeket vágni tud, hát nem semmi... Ezt már régóta meg akartam jegyezni. Neked Dorcy jobbulást, légy túl minden nyavalyán! :-)
DoRcY Köszönjük!!! Már meg is lepődtem, hogy gulyás is volt, csak nem tudok róla??? :)

Top