Fly High
Fly High
DoRcY Köszönöm drága!!!
Tisss Gyóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóógyulj meg Dorcy :)!
DoRcY IGEN! Szerintem követ minket... :)
Rita És befigyel megint az a nyúl a sarokban!!!
DoRcY onto Creative, MyLife, Utazás
DoRcY onto MyLife, Utazás
Kedy Én tudok várni :P
DoRcY Én is várom, már lehet visszaszámolni ♥ Kedy: A videó... hahahaa :D jelenleg én se tudom lejátszani, csak a hangot. Még át kell konvertálni :)
Rita Olyan nagyon jó volt! :) Várom már a következőt :D
Coffee Date
Coffee Date
DoRcY onto Coffee Date, MyLife
Kedy Szívesen! Várni fogom, én is kíváncsi vagyok rá! :)
DoRcY Kedy: Köszönöm a linkeket!!! Nagyon hasznosnak találtam. És azért eléggé elkeserítő...de hát mit lehet tenni. Mondjuk biztos vagyok benne hogy ettől még jól fogjuk magunkat érezni Siófokon, de azért ez tényleg meglepett. Majd mesélek, hogy mi volt hogy volt... Kíváncsi leszek tényleg! Dóri: Bizony, termál :-) És a képeket elnézve, nagyon jóóónak tűnik. Hamarosan bevizsgáljuk (remélem) és akkor majd erről is írok!
orad Mivan? termélfürdő???????? EZ komoly? Azt hittem, ez is oylan, mint a négyes metró. Basszus, nekem nem is mondták.
Kedy Biztos lesznek még, aki arra jár tuti nem hagyja ki a ládátokat, ne félj :) Én is mennék, de kocsi nélkül elég nehézkes lenne az út :D Nem szép dolog, hogy sok ajándék eltűnt, de hogy még a tollat is elvitték! :/ Elég lehangoló :S Azért remélem többször nem tűnnek majd el csak úgy nyom nélkül dolgok belőle!
DoRcY Majd teszek bele megint ékszert, az az igazság hogy csomó minden volt benne, és alig maradt ajándék. És ráadásul még a toll is eltűnt, úgyhogy majd csinálunk megint ládavizitet. Bár a kezdeti roham után most nem igazán voltak kesselők. Remélem, majd még fognak menni! :)) A repcék meg tényleg olyan gyönyörűek! Most már sajna elnyílóban vannak a legtöbb helyen.
Kedy A repceföld engem is mindig lenyűgöz, nagyon szép az a hatalmas sárga terület, és csodás, hogy az egészet tulajdonképpen apró virágok alkotják. Naná hogy valaki elvitte a fülit! Én se hagytam volna ott! :D
DoRcY onto BoNo, MyLife, Snoopy
DoRcY onto MyLife, Ünnepelünk
Kedy Ilyen majálisról még én se hallottam... :D Az áfonyás fagyi nagyon finooom! :)

Top