DoRcY onto BoNo, MyLife, Snoopy
Csörge séta
Csörge séta
DoRcY onto BoNo, Geocache, MyLife
DoRcY onto Geocache, Munka, MyLife, Utazás
DoRcY Nagyon jók és nagyon szépek :) Meg hát a Balcsi már önmagában. Szuper volt!
Kedy Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :) Nekem ez az útvonal elég rossz emlékeket idéz, de igaz ami igaz, jó helyek vannak arra.
DoRcY onto MyLife, Utazás
Kedy Jó utat! :)
DoRcY onto Geocache, MyLife
DoRcY :D Majd megnézzük mi is, remélem, hamarosan!
Kedy Jááááááááj ez a Balokányos olyan egyszerű volt, nem értem miért csak harmadszorra lett meg :D
Kedy Köszi! :) Már 3 megvan, ebből egy multi :) De azt a fránya Balokányos virtuálisat nem sikerül... Nem adom fel azért :)
Coffee Date
Coffee Date
DoRcY onto Coffee Date, MyLife
Gólya-hír
Gólya-hír
DoRcY onto BoNo, MyLife
DoRcY onto Főzőcske, MyLife
Kedy Szépen apránként elég :)
DoRcY Igyekszünk-igyekszünk :) nekem a sütés a favoritom, de azért főzni is muszáj lenne egyre több dolgot megtanulni... Csak nincs mindig kedvem hozzá :D
Kedy Nagyon jól néz ki minden, nálatok mindig olyan csudakaják vannak, hogy na! :)
Para hét
Para hét
Kedy Hasonló ijedtség nálam is volt, csak nekem akkor majdnem teljesen kimaradt. Kb. ugyanezek a jelenetek zajlottak le, csak én előbb mentem dokihoz, aki egyébként azt mondta, hogy valószínűleg a fogamzásgátló okozta. Ezt amúgy azóta sem értem, mert se azelőtt, se azóta nem volt ilyen gond. Ezen kívül amit mondott még, hogy ezek a terhességi tesztek hiperérzékenyek, tehát ha lenne valami, azt egész biztosan kimutatná. Ezek után most jókat kívánok Nektek, remélem azóta már zökkenőmentesebb heteitek vannak és senki sem beteg :)
DoRcY Köszönöm... hát nem voltunk a topon az tuti :( most már innen remélem hogy megint csak jó dolgok következnek! Puszi nektek!
Borka "Szép" kis het, mondhatom.... :s Azért a szőrmókra még figyeljetek oda, mert a babesia/ a Lyme kór lappangasi ideje 1-20 nap is lehet, de nekünk anno az állatorvos 1 hónapos fokozott megfigyelést javasolt, jobb félni, mint megijedni alapon. Jobbulást mindenkinek! :)
DoRcY onto Haj, MyLife
Kedy Igen, majd fogok is! Nézegettem ezen a linken is vannak még jók, valamit majd mindenképpen kipróbálok :)
DoRcY Én azért szeretem a half up-okat mert nem lóg a szemembe a haj és mégis azért olyan mintha ki lenne bontva :) neked van szép hosszú hajad, tudsz vele kísérletezgetni! Most már az enyém is növöget megint! :))
Kedy Nagyon jó ez, nem bánom, ha kipróbálsz még ilyeneket és megmutatod! :) Én is szoktam néha nézegetni ilyeneket, valóban nagyon uncsi a mindig csak lógó haj. Mondjuk én a félig feltűzöttet nem szeretem, mert rossz érzés, hogy fel van tűzve a hajam, meg mégsem. De hát kinek hogy :D
My little Guy
My little Guy
DoRcY onto BoNo, MyLife
Kedy :D
DoRcY Kösziiii :) tudja is magáról a kis "szemétláda" :D
Kedy Nagyon csinos legény lett :)
Irányított DX
Irányított DX
DoRcY onto MyLife
DoRcY onto MyLife
Pizza hát!
Pizza hát!
DoRcY onto Creative, MyLife

Top