DoRcY Írtam egy egész bejegyzést, többek közt a Cocoáról! És köszönöm a jókívánságot :-)
Csakegylány Mielőbbi jobbulást akkor neked! :) Igen, a bright eyes is jól néz ki, de olyasmi árnyalataim már vannak, meg nem is festem olyan gyakran magam, csak ilyen szép barna színskálám meg sosem volt. :)
DoRcY Szia, köszöntelek itt a blogon :) Nyugodtan kommentezz amikor van kedved, mert nagyon örülök neki!!! Az az igazság hogy idő közben lebetegedtem, így nem nagyon volt még alkalmam sminkelni a cocoával, de ma este kipróbálom és megírom neked a véleményt! A barátnőm már használta és szerinte nagyon klassz :) Amúgy még a bright eyes-t is megvettem. Abban csak a sötétkék árnyalat nem tetszik annyira, de lehet még a végén megszeretem majd :)))
DoRcY onto Creative, DIY, Magán, MyLife
DoRcY Örülök hogy tetszik nektek :)
Tünde Ezt én is régóta meg akarom csinálni, de ahhoz ki kéne válogatni a képeket és nehéz néha a döntés :D Amúgy úgy örülök, hogy megtaláltátok egymást :D
Barbi Ez nagyon jó, én is láttam már több helyen is ilyesmit, de most kedvet csináltál hozzá :))
Tünde Juj ez jó :) olyan kis cuki dolgokat írtál :D Nekem is lehetne kéne egy ilyet, hogy mit szerettem az előző héten. Így majd csak a sok jó maradna meg :D
Kisautó elkelt
Kisautó elkelt
DoRcY onto MyLife
DoRcY Hiányzik azóta is :( De egyre közelebb kerülünk egy újhoz... :))
Snoopy A mi Hanzónk is hamar elkelt és ugyanígy meg"sirattam". :( :) Szerintem ez annyira aranyos, hogy így ragaszkodtok a tütühöz! :) Biztosan nagyon örült, hogy kis ideig Ti voltatok a gazdái! :)
Borka Jo tudni, hgy masik is hasonloan "buggyantak" (?) , mint mi. :) Mi is igy ragaszkodunk mindenunkhoz. :)
DoRcY onto MyLife
DoRcY Klassz a tészta, nem szárad ki másnapra sem. És nagyon egyszerű, gyors. Mindenfélével beketünk, pizzakrémmel, raktunk rá szezámot, kolbászt, sajtot, köményt. Jól lehet variálni :) A tavaszt én is nagyon várom. Legalább már március lenne....
Panka Nagyon aranyos,vidam kinezetu a blogod most :)))) Milyen az uj teszta? Hoviragok... De varom mar a tavaszt!!! A 365 project tenyleg jo otlet :) lehet, nekem is bele kene vagn, legalabb hordanam magammal a fenykepezot! Azt hiszem igy lesz ;) Majd meglatjuk! Szep vasarnapot!
DoRcY onto Barátok, MyLife
365 Project
365 Project
DoRcY onto Magán, MyLife
DoRcY Eddig nagyon jól tartom magam a napi frissítéshez :)
Kedy Ez tök jól hangzik :) Nézem majd a képeket :)
Happy New 2012.
Happy New 2012.
DoRcY Nagyon köszönöm és hasonló jókat kívánok nektek is!!! :)
Kedy Nagyon jó volt olvasni a beszámolót! A rossz dolgokhoz kitartást kívánok, remélem rendbe jönnek a dolgok! Erre az évre pedig én is sok jót kívánok Neked, minden téren!
Lilla szia Dóri! remélem pozitív év lesz 2012 számodra és minden negatív, ami idén történt, jóra fordul! puszi
Anniversary 3.
Anniversary 3.
Kedy Remélem a 4. simán megy majd! Boldog 3. évfordulót! :)
DoRcY Köszönjük, csajok! :D Mr. Peches & Mrs. Peches.
Rita Boldog évfordulót és még sokszor 3 évet kivánok nektek! :)

Top