Karácsony 2011.
Karácsony 2011.
DoRcY onto Magán, MyLife, Ünnepelünk
DoRcY Igen, az csillagszórós, fényfestéses kép :))) az idei kedvencem a karácsonyiak közül. Jövőre nagyon nagyon szeretnék egy nyugis Karácsonyt. Mondjuk ha nem dolgozom, az már alapból öröm. De azért az ideinél jobbat is el tudtam volna képzelni. Még van egy évünk rákészülni a következőre ;)
Kedy Á de jó az a csillagszórós (?) szíves kép ♥ Régen nálunk is így ment, aztán kb. 10 éve szüleim válása óta egyszerűsödött a dolog, nincs karácsonyi mizéria, de azért hiányzik.
Disznólkodunk
Disznólkodunk
DoRcY onto Munka, MyLife, Ünnepelünk
F*ckin Christmas?
F*ckin Christmas?
Kedy Én is jobbulást kívánok Apukádnak, remélem hamar meggyógyul! :(
DoRcY Köszönöm Tofi!!! ♥ Nagyon aranyos vagy! A szüleim valóban nagyon jó emberek, és örülök hogy ők neveltek és így neveltek, ahogy. Mert rengeteg mindent adtak nekem. Tényleg nem ezt érdemlik, és én hiszem hogy meg fognak gyógyulni, mert nagyon akarjuk!!!!!
Tofi Szerintem Te egy annyira jólelkű lány vagy, akit valószínűleg ugyanilyen jólelkű szülők neveltek fel, nem tudom felfogni, hogy ilyen embereket hogy támadhat meg egy ennyire alattomos kór és miért kell szenvedniük? :( Nagyon sajnálom és rengeteg erőt kívánok Mindannyiótoknak, rendbe fog jönni Apukád, mert rendbe KELL jönnie, NEM LEHET SEMMI BAJ! Gondolni fogok Rátok nagyon sokat! A lehetőségekhez mérten pedig Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok!!
Winter Magic
Winter Magic
DoRcY onto BoNo, MyLife, Snoopy, Ünnepelünk
DoRcY Barbitól már kaptam receptet, de Borka, a tiédnek is nagyon örülnék! A több néha tényleg több! Valamelyik tuti bejön! :D
Kotorborka Nekem is van egy hiperszuper receptem ami mindig sikerul es isteni finom. :) Egy gasztroblogger rokonom "nyulta" szentendrei skanzenben egy oszoreg nenitol, azota az egesz csalad es az ismeretsegi kor is ezt a receptet hasznalja. ++++++ Bekes, boldog keszlodest, csaladi egyuttletet es persze karacsnyt kivanok! :)
Barbi Van egy hipertutter mézeskalács receptem, ha kell, akkor elküldöm :) Én csúnyán elbaktam, mert tavaly kértem el kolleganőtől, sütöttem, és azóta én vagyok a család mézeskalács-felelőse...elbakhatatlan :D
Nyéki tó: IGEN!
Nyéki tó: IGEN!
DoRcY onto BoNo, Geocache, MyLife, Utazás
DoRcY Köszönjük :) Parizerben, simiben nincs hiány!
Borka Boncat Isten eltesse sokaig parizerben es mas finmsagokban gazdagon, boseges simivel ellatva. ;) Neked pedig jo pihenest! :)
DoRcY Kicsit azért már jobb... :D De minden napra jut valami kis "édesség".
Borka O jaj de nagyon megertelek. Nekem ugyanilyen napom volt....Morogtam, mint a bolhas eb. :D Remelem, mara Te is jobban vagy!
DoRcY onto MyLife, Ünnepelünk
pipacs :))) Jó dolog is ez!
Nyéki tó: NEM!
Nyéki tó: NEM!
DoRcY onto BoNo, Geocache, MyLife
3 év, 3 ágy
3 év, 3 ágy
DoRcY onto MyLife
DoRcY Mi vettünk pár lécet kb. 1000 Ft-ért és a fiúk megbarkácsolták itthon :D
falatka Hehe, nekünk is el van törve, de egyelőre még nem kényelmetlen, nem költünk másikra.
Snoopy :)))))
DoRcY onto Creative, MyLife
Orbán-hegy
Orbán-hegy
DoRcY onto BoNo, MyLife, Utazás
DoRcY onto Egészség, Magán, MyLife
DoRcY Köszönöm lányok mindenkinek a kedves, biztató szavakat, s hogy gondoltok ránk! Ha fejlemények lesznek, mindenképp beszámolok. Én bizakodó vagyok nagyon.... de azért ijesztő :(
falatka Dorcy! Csupa jót kívánok Nektek! ♥
Snoopy Nagyon sajnálom, hogy ennyi rossz dolgon kellett átmennetek! Apudnak szorítok nagyon! Biztosan minden rendben lesz!!!! Kívánom, hogy a 2012-es év csak és kizárólag jó dolgokat hozzon!

Top