Ha valami
Ha valami
DoRcY onto Barátok, MyLife, Utazás
DoRcY onto Creative, MyLife
BackUp
BackUp
DoRcY onto MyLife
DoRcY Jaja, közben már beszereztem és használom :) meg vagyok elégedve, azt hiszem!!!!
Kedy Jaja, winchester, már van kb. 20-ért 1 terrás is. Persze a minőségét nem tudom. Ebből, és még sok más szempontból nem jó a netbook :S Az tuti, hogy a vinyón tovább rajta maradnak az adatok, ha tudsz venni, tényleg inkább a, mint egy lemez.
DoRcY Mi most a páromhoz mentegettük le a képeket, de ez csak átmeneti. Veszek majd egy ilyen külsö bigyót (vincsesztert?!) .. és arra lesznek átpakolva a cuccosok. Az van hogy netbook-om van, s mint ilyen ugye nem megy bele a CD, DVD... Óje. Végül is vehetnék egy külső írót, bizbaszt hozzá, és azzal írhatnék CD-ket, de a férfim azt mondja hogy nem érdemes mert nagyon gyorsan amortizálódnak :((
DoRcY Snoopy, én annyira örültem nektek, de komolyan!!!! :) Nagyon remélem hogy lesz még tali. Ja és hogy ízlett a fini szekszárdi bor :))) Kedy: Egész egyszerűen brutál hogy tűzijátékkor mit művelnek ott fenn az emberek. Mint egy csürhe. Ez legalább ingyen van és mindent megtesznek hogy részük legyen benne. Ennek ellenére a Mesterségek Ünnepe tényleg csúcs és minimum egyszer látni kell! Én nagyon örülök hogy már kétszer részt vettünk rajta, úgy is mint "mesterek" ill. "mester-családtagok" :)
Kedy Örülök, hogy jól sikerült! :) Pest és a tűzijáték inkább no comment (nem igazán csípem az ottani tömegnyomort, főleg rendezvényekkor...)
Tünde Nagyon sajnálom itt is, hogy nem tudtam kimenni. :( Látom nem unatkoztál és jól érezted magad. Tűzijátékot megnéztétek?
Van úgy
Van úgy
Kedy Utálatos dolog, amikor az ember rákészül valamire és mégsem úgy jön össze :(
Nekem a Balaton
Nekem a Balaton
DoRcY onto BoNo, Geocache, MyLife, Utazás
Kedy Igen, főleg nekem albérlet mellett elkelne ha más nem, legalább üdülési. Mert szabim van, csak pénz nincs utazni... Ezt is megváltoztatják? Csak győzze követni az ember...
DoRcY Sajnálom, ez tökre kicseszés :( én épp tegnap olvastam a céges emailt, hogy most előrébb hozták az üdülési csekkek átvételét mert októbertől másképp adózunk utána vagy mi.. aahhh :(
Kedy :D Tedd is azt amíg teheted :D Várom majd a beszámolót ;) Semmit, nekünk az alacsony fizetésen kívül semmi sem jár :S
DoRcY onto Creative, MyLife
DoRcY Köszönöm Dia!! :))) Nagyon örültem hogy felkértek!
Snoopy Gratulálok az interjúhoz! :-) Nagyon ügyes vagy! :-)
DoRcY onto Barátok, MyLife, Utazás
Kedy Ez is eseményteli nap lehetett :D Nekem is volt egy ismerősöm, akivel sokáig leveleztünk (még rendes postai úton), de egyszer sem találkoztunk. Aztán mikor bejött az iwiw, meg e-mail, és drágább lett a posta, abbamaradtak a levelek. Még mindig ismerősök vagyunk itt-ott, de nem írunk egymásnak. Ez viszont nagyon jó, hogy nektek ennyi évig sikerült ezt megtartani, most pedig még a találka is összejött! :) A múltból... sejtem kiről lehet szó :)
DoRcY onto MyLife
DoRcY :D A cica (Pipike) haláli volt!
Kedy Jó kis este :D
25.
25.
DoRcY onto MyLife, Ünnepelünk
DoRcY Kedy, örülök hogy te is szereted nézegetni őket, ez nagyon jól esik, hogy nem csak nekem okoz örömet amikor fotózok, s megörökítek dolgokat. A 25 már nekem is olyan.. nem is tudom. Még nem dolgoztam fel. Soknak tűnik! Már majdnem felnőtt, de mégsem érzem magam annak :D
Kedy Üdv a negyed századosok között! :) Én is kissé elszomorodtam a szülinapomkor, hiszen ez már inkább 30, mint 20. De ez csak egy szám, attól még ugyanaz az ember vagy, aki előtte voltál :) Én is szeretem nézegetni a képeidet, jó látni, hogy vannak még olyanok, akikkel jó dolog is történik.
DoRcY Köszönöm :) annyira aranyos vagy! Lehet, hogy még tényleg nem kell temetnem magam... A 25 nem annyira rossz. Ja, és lesznek még másképp is képek, de ez a montázsolás annyira megtetszett, mert így több képet lehet egyszerre betenni, nem terheli le annyira a blogot, nem kell görgetni. Ja és klikkre nőnek amúgy a montázsok, így szépen végig-böngészheted, majdnem ugyanaz az élmény! :)
Holiday begins
Holiday begins
DoRcY onto Munka, MyLife
DoRcY onto MyLife
DoRcY Szekszárd amúgy szép nagyon, illetve meg lehet találni a legszebb helyeit. Csak csendes, írtó mód. Ez mondjuk néha előny néha hátrány :)
Kedy Nagyon jók ezek a képek is, van haszna az új gépnek :) Muszáj néha kimozdulni és a leghétköznapibb dolgokban is meglátni a szépet! :)
DoRcY Timi, egyszerűen nemtudom hogy mi a csillámf*szláma lehet...ami miatt nem tudsz kommentelni :((( Rá fogom állítani a Karit hogy kiderüljön. De azért én tudom ám hogy olvasol ;) Puszi

Top